Institutul Matei Balș nu mai are locuri pentru pacienți, dar pentru vedetele Antenelor, da.

Sunat la telefon, din studioul lui Mihai Gâdea, Marcel Pavel a spus că nu știe dacă are COVID-19. Noroc cu purtătorul de cuvânt al spitalului, invitat de onoare în platou, care i-a dat rezultatul în direct. Asta înseamnă telemedicină modernă! 

Suntem în epoca diagnosticului live-amical și a internărilor prin spate, pentru angajații TV. Poate că între timp spitalul condus de Streinu-Cercel s-a afiliat și el la CNN și vom putea urmări rezultatele analizelor tuturor pacienților pe burtierele de după starea vremii în Djakarta. 

Odată cazat cu sacii în căruță și cu medicamentele în sertar, Marcel Pavel a întors, necontrolat, armele. El a început să fluture teoria conspirației chiar din spital, spunînd despre COVID-19: ”Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”.

Înainte să-l chemăm pe 007 să ne dea răspunsul, ar fi însă util de aflat de la Pavel răspunsuri la întrebări mai modeste: a continuat el să vină la filmări deși avea simptome? S-au organizat, în această perioadă, petreceri ale vedetelor, dacă tot se pronunțaseră deja atâți specialiști din showbiz că, de fapt, COVID-19 nu există?!

Intră în scenă și expertiza managerilor de spital

E adevărat că negaționiștii veseli ai COVID au avut un sprijin serios și din partea unor medici foarte populari. 

Prezentă ca de obicei unde e rost de expunere pe TV a unor păreri competente, dr. Monica Pop a spus, textual, că oamenii care sunt călcați de tren sunt înregistrat ca morți de COVID-19! Astfel se falsifică statisticile, a explicat șefa Spitalului de Oftalmologie.

Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect.

Dr. Monica Pop:

Discuția a avut loc tot la Antene. După ce și-a revenit din leșin, președintele Colegiului Medicilor a întrebat-o pe Monica Pop ce probe are. Ea a spus că are. Și că nu sunt singurele, că oamenii i-au trimis ei analizele din care se arată că decese ale unor alte suferințe sunt puse pe seama pandemiei. 

Ad placeholder

După ”Colectiv”, Monica Pop spunea că dezinfectanții HexiPharma funcționează perfect. Întrebată de unde știe asta, câtă vreme toate analizele arătau altceva, ea a spus că i-a adus soțul acasă niște biocide și le-au testat ei doi, la domiciliu. Acesta este nivelul științific al unui manager celebru de spital din România. 

Între Monica Pop și Marcel Pavel e diferență doar de interpretare. Melodia e aceeași. 

Citeşte şi:

Marcel Pavel, mesaj straniu din spital despre COVID-19: „Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”

Surprins pe domeniul de lux al unui lider de clan, șeful de poliție locală Antonio Goleac cere eliminarea fotografiilor! Publicăm mai multe

Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri pentru pacienții COVID-19. Semnalul de alarmă tras de manager

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI