Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Sunt însurat și am avut o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie care nu mai vrea să audă de mine”

04 ianuarie 2017 23:30

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela-1

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

În primul rând, vreau să îţi spun că sunt însurat şi am 38 de ani. Sunt în Londra cu soţia şi copilul şi, de vreo 15 luni în urmă, am avut o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie de 41 de ani, care are şi ea două fete. Nu are soț și este singură. De o luna nu mă mai vrea langă ea. I-am spus că pe soţia mea nu o mai iubesc şi să ne mutăm înpreună, dar nici să audă! Zice că de 5-6 luni ea nu mai simte dragoste pentru mine, dar că sunt acolo în inima ei, deoarece am ajutat-o cu de toate, cu bani. Orice zicea, făceam şi aduceam. Ea spune că ţine la mine ca la un frate, eu mor după dorul ei. Îmi poţi da un sfat? Te rog mult!

Adela răspunde

Dragul meu,

Poate că iubitei tale i-a fost frică să nu ajungă și ea în situația în care este soția ta acum. Dacă te-ai muta cu ea, te-ai plictisi și de ea, cum te-ai plictisit de soția ta și – cine știe – poate ai întâlni pe altcineva cu care să ai o ”frumoasă poveste de dragoste”. Femeie singură fiind, și cu responsabilitatea a doi copii, nu își permite să se angajeze în relații care să implice schimbări radicale. Copiii s-ar atașa de tine, ar începe să te trateze ca pe un tată… poate i-a fost teama că o să le părăsești și pe ele, și nu a vrut să-și supună familia la încă un episod traumatizant. Acum, ce să faci tu? Având în vedere că ea nici nu vrea să audă de tine, las-o în pace, n-ai cum s-o forțezi. Mai dă-i un timp să se limpezească, să te limpezești și tu. Dacă spui că nu îți mai iubești soția, poate ar fi bine să afle și ea. Dar, gândește-te bine și răspunde sincer la această întrebare: dacă accepți ideea că nu mai ai cum să te împaci cu acea femeie cu care ai avut o relație extraconjugală, mai vrei să pleci de lângă nevastă? Dacă nu, înseamnă că tu nu cauți decât comoditatea, și nu niște sentimente autentice și reale. Dacă vei rămâne lângă nevastă, înseamnă că iubita a avut dreptate să te lase, pentru că tu faci după cum îți dictează împrejurările, nu inima.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro