Avatar: The Way of Water

Cu siguranță, James Cameron nu a avut deloc o sarcină ușoară atunci când a decis să facă un sequel pentru Avatar, unul dintre cele mai de succes filme din istoria cinematografiei, căci pretențiile fanilor au crescut de-a lungul anilor. Producția lui Avatar 2 a început în urmă cu o decadă și o tehnologie specială a fost inventată pentru a ajuta la filmările subacvatice. Filmul îi readuce pe Sam Worthington în rolul lui Jake și Zoe Saldana în rolul Neytiri care trebuie să își protejeze familia de o nouă invazie a unui clan de extratereștri necunoscuți care își spun „venusieni” și vor face asta printr-o alianță cu tribul acvatic Metkayina.

Premiera: 16 decembrie 2022

Call Jane

Acțiunea filmului are loc în Chicago, în 1968. Joy este casnică şi are parte de o confortabilă viaţă de suburbie alături de soţ şi fiică. Dar o sarcină nedorită riscă să-i pună viaţa în pericol şi Joy îşi dă seama că sistemul medical este incapabil să o ajute. Pentru a ieși din această situaţie imposibilă, ea apelează la The Janes, o organizaţie clandestină formată exclusiv de femei care i-ar putea oferi o alternativă mai puţin riscantă. Din distribuție fac parte Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Wunmi Mosaku, Kate Mara.

Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră
Recomandări
Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră

Premiera: 9 decembrie 2022

I Wanna Dance with Somebody

Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston în acest film biografic cu adevărat emoționant. Vom asista la comemorarea voioasă, dar și sfâșietoare a vieții și carierei mult iubitei Whitney Houston, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile. Filmul îi urmărește parcursul de la începutul obscur la statutul de legendă și până la moartea sa prematură din 2012.

Premiera: 23 decembrie 2022

Puss in Boots: The Last Wish

A trecut mai bine de un deceniu de când nu am mai avut parte de aventuri animate din universul Shrek. Poate din acest motiv ne încântă atât de mult noile aventuri ale Motanului Încălțat, pe care le vom putea urmări luna aceasta în cinematografe. Nominalizatul la premiul Oscar Antonio Banderas revine cu vocea celebrului Motan Încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws (voce Salma Hayek). În căutarea lor, Motanul și Kitty vor fi ajutați de un ticălos, vorbăreț și necruțător de vesel Perro și vor trebui să rămână cu un pas înaintea lui Goldilocks (voce Florence Pugh), a familiei Three Bears Crime și un terifiant vânător de recompense, Lupul cel mare și rău.

Momentul șocant în care un bloc se prăbușește în Şanliurfa, ca urmare a seismului puternic care a lovit Turcia. VIDEO
Recomandări
Momentul șocant în care un bloc se prăbușește în Şanliurfa, ca urmare a seismului puternic care a lovit Turcia. VIDEO

Premiera: 9 decembrie 2022

Citește continuarea pe elle.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ELLE.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.