Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC

Dacă te afli într-o relație, este un moment prielnic sa te apropii de partener, mai ales ca evenimentele din ultima vreme au cam ridicat un zid intre voi. Fii mai indulgent, lasă-ti mândria deoparte si exprima-ti deschis sentimentele fata de partener. Daca ești singur, distrează-te, ieși in oraș, fii exact acea persoană pe care dorești sa o atragi alături de tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR

Toate aceste tensiuni si dezacorduri nu sunt atât de bune pentru relația ta de cuplu. Treci printr-o perioada grea si ai tendința de a te răzbuna pe cei dragi. Nu vei avea nimic de câștigat cu aceasta atitudine. Dimpotrivă! Iți poți crea probleme suplimentare. Daca ești singur, cineva pe care îl știi destul te bine te va lua prin surprindere si va spune ce simte pentru tine. Nu-i refuza, totuși, invitația in oraș. Ceva bun ar putea ieși de aici. N-ai nimic de pierdut.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI

Ai șansa sa limpezești atmosfera dintre tine si partenerul de cuplu. Vorbește despre ceea ce te deranjează, încearcă sa iți menții calmul si sa fii diplomat. Disputele si altercațiile sunt contraproductive. Dincolo de faptul ca nu rezolvi nimic, riști să strici si mai mult. Daca ești singur, canalizeaza-ti mai bine energia spre un hobby care sa te relaxeze. Încearcă sa nu mai fii atât de încorsetat de ideea de singurătate. Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

ivryernest   •   24.09.2022, 04:49

Citind articolul, am tendința să cred că Horoscopul este o știință exactă. Apoi, îmi revin...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.