Iată mesajul înțelept chinezesc pentru zodia ta pentru 22-28 august 2022:

Zodiac chinezesc săptămânal Șobolan

Începutul săptămânii se anunța excelent pentru acțiunile rămase neterminate din diverse motive. Dacă ai primit până acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transformă în certitudini. Pentru a reuși absolut orice îți dorești, ai nevoie de mai multa insistență și perseverență. Dacă ești singur, weekend-ul ți-ar putea prilejui o întâlnire cu o persoană specială. Fă-ți planuri și pentru duminică. Dragostea plutește în aer.

Zodiac chinezesc săptămânal Bivol

Verifică de două ori înainte să predai orice lucrare. Deși nu iți stă în fire, este posibil să grabești lucrurile și să faci greșeli. Miercuri sau joi sunt șanse mari pentru un câștig financiar. Poate ai noroc la o întalnire de afaceri și te implici într-un proiect bănos, poate primești o propunere de a schimba job-ul și să ai un salariu mai mare. Dacă ești singur, zâmbește mai mult. Ai putea cuceri o persoană alaturi de care să petreci restul vieții.

Zodiac chinezesc săptămânal Tigru

Rămâi ancorat în ceea ce faci. Evită mișcările impulsive pe care, cu siguranță, le vei regreta mai târziu. Fii atent la detalii, oricât de insignifiante ți s-ar părea. Pot face diferența între o muncă bine făcută și una ratată. Joi este o zi perfectă pentru întâlniri de afaceri sau romantice. Profită din plin de ceea ce-ți aduc astrele. Atenție, în weekend îți poți asuma mai multe responsabilități decât poți duce și există riscul să te epuizezi în loc sa te odihnești. Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.