MENIU CAUTĂ

Află ce tarif are Floarea Leonida la bordel în Germania

Distribuie

„Eu am fost barman şi am pensie 800 de lei. Soţia este angajată a clubului Steaua, ia fetele de la şcoală şi le duce la sala de antrenament. Floarea a fost în România acum o lună şi a stat 10 zile. A petrecut mult timp cu nepoţica, care face şi ea gimnastică şi o are model chiar pe ea. Noi ştiam că e antrenoare acolo, pentru că e fată deşteaptă şi a făcut facultatea de sport, are şi master. Nu am bănuit nimic, s-a comportat normal. Nu mai pot de ruşine, cred că o să ne mutăm din bloc pentru că stăm aici de peste 30 de ani. Nu ştiu ce vom face, poate plec la fratele meu din Canada decât să mă arate vecinii cu degetul pe stradă”, a declarat şocat tatăl gimnastei.
Gheorghe Leonida spune că o va suna pe fiica sa pentru a clarifica situaţia: „Am crescut-o bine, nu îmi vine să cred că face aşa ceva! Mi-e frică să nu se întâmple ceva cu soţia, că are probleme cu inima. La lot nu a avut probleme, doar că a mai fugit câte o oră din cantonament împreună cu Cătălina Ponor.

CÂŞTIGĂ 200 DE EURO/ORĂ

Conform casei de toleranţă pentru care lucrează „Ina”, programările se fac cu măcar o oră înainte. Tariful ei este 50 de euro pentru o partidă de un sfert de oră, 80 de euro pentru 20 de minute, 100 de euro pentru jumătate de ceas sau 200 de euro pentru o oră de sex (aproximativ 900 de lei). Marga, mama ei, e angajată ca femeie de serviciu la CSA Steaua. Floarea mai are un frate, care e plecat tot în Germania, unde a avut probleme cu justiția.
 

  • Ce a spus Floarea Leonida despre faptul că se prostituează în bordeluri de lux
  • Vezi aici IMAGINI EXCLUSIVE cu Floarea Leonida

CUMPĂRĂ LIBERTATEA DE SÂMBĂTĂ PENTRU A AFLA CUM SE LAUDĂ FLOREA LEONIDA CĂ FACE SEX CU CLIENŢII

Citește mai multe despre Floarea Leonida pe Libertatea.

Comentarii