Patronul FCSB a dezvăluit cum a reacționat fostul arbitru când a primit bolidul de lux. „Da, tată, i-am făcut cadou lui Alexandru Tudor o mașină. O să râdeți pentru că nu înțelegeți lucrurile astea. Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, Tudor e numărul 1, că are rugăciunea. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate. Eu i-am dat un BMW și mi-a zis «Ce să fac cu asta? Că e OZN». Nu știa să umble cu ea, se încurca în butoane. I-am dat și un teren în Pipera, o să facă o casă lângă mine. Dacă am 10 oameni ca Tudor spulber Barcelona, Manchester United și Real Madrid. O să jucăm din nou cu ei și o să-i batem, apoi veți spune că are dreptate Becali, că Domnu’ le face pe toate. Încet, încet văd că Domnu’ a început să-mi aducă doar oameni credincioși lângă mine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Șeful Academiei de Copii și Juniori de la FCSB, Alexandru Tudor, a primit cadou noul model BMW X6 de 500 de cai putere. Prețul mașinii este de 100.000 de euro și atinge o viteză maximă de 250 de km/h. Bolidul atinge 100 km/h în 5,5 secunde.

Citeşte şi:

Un liceu din Buzău e reabilitat cu muncitori indieni, iar o stradă e reparată cu muncitori din Vietnam. Firmele de construcții nu mai găsesc forță de muncă în România

Raportul MCV. Comisia Europeană constată ”o involuție față de progresele anterioare”. Situația este ”o sursă de preocupare majoră”

Probă eliminatorie la ISU Ialomița pentru un post de ofițer la ”Achiziții Publice”: manipularea unui manechin de 60 de kilograme. Un candidat a reclamat instituția, care a fost sancționată

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură