Anca Bucur_1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

“Pentru mine este mai mult decat un alt trofeu castigat, este o rasplata extraordinara  si binemeritata dupa multa munca si emotii coplesitoare! Inconjurata de atatea concurente valoroase, am simtit ca sunt binecuvantata, doar pentru faptul ca  ma aflam in acel moment pe acea scena. Multumesc pentru sustinere si pentru nenumaratele mesaje de incurajare, cu adevarat am simtit ca ati fost alaturi de mine in fiecare clipa!”, a declarat Anca Bucur, Miss Fitness Universe

Anca a reusit o performanta unica pentru un sportiv roman, obtinand al patrulea tiltu mondial in lumea fitness-ului. In 2011 a devenit, pentru prima data, Miss Fitness Universe, dupa ce a impresionat juriul si s-a remarcat intre alte 100 de concurente.

Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”
Recomandări
Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”


::placeholdeR–>

Printre cele mai prestigioase titluri castigate de Anca se numara locul intai la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe si locul intai la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionisti.

Din 2014, Herbalife colaboreaza cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta si optimiza programul personal de nutritie, oferindu-i o gama completa de nutritie pentru activitatea sa sportiva.

Google News Urmărește-ne pe Google News