Mergi direct la conținut »
Andrei Pavel: ”Trebuie să câştigăm acest meci şi vom da tot ce se poate”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Andrei Pavel: ”Trebuie să câştigăm acest meci şi vom da tot ce se poate”

Andrei Pavel: ”Trebuie să câştigăm acest meci şi vom da tot ce se poate”

Echipa de Cupa Davis a României se pregătește intens de duelul cu Suedia, din play-off-ul Grupei I din zona Euro-Africană.

”Fiecare meci în Cupa Davis este unul dificil. Însă, avem cei mai buni jucători ai României la ora actuală, iar faptul că jucăm acasă este un alt avantaj pentru noi. Obiectivul nostru este să câștigăm. Dacă vom câștiga în două zile, ar fi minunat. Trebuie să câştigăm acest meci şi vom da tot ce se poate. Suedezii, pentru că au o echipă nouă și joacă în deplasare, vor veni mai relaxați iar asta îi poate face periculoși”, a spus căpitanul nejucător Andrei Pavel.

”Avem trei juniori la antrenamente și ne bucurăm să îi avem alături și pe ei. Sperăm ca ei să joace cât mai multe meciuri în ATP pentru a se alătura echipei cât mai curând”, a adăugat acesta.

”Ne dorim să rămânem în Grupa I. Avem echipa pentru a rămâne și ne dorim ca anul viitor să ducem o campanie bună pentru Grupa Mondială. Cunosc foarte bine jucătorii de la dublu și cred că suprafața mai lentă va fi în avantajul nostru la fel și susținerea publicului”, a menționat și Horia Tecău.

”Cunoștem jucătorii români destul de bine. Îi vedem des în turneele ATP. Pe hârtie, echipa gazdă este favorită, însă noi încercăm să ne pregătim cât putem de bine și suntem încrezători în șansele nostre. Am ales deja jucătorii ce vor juca meciurile de simplu. Aceștia vor fi Ymer si Lindell. Ne concentrăm pe meciurile acestea și nu ne gândim prea mult la clasamente. Încercăm să mucim cât mai mult pentru a ne pregăti”, a spus și căptianul suedezilor, Fredrik Rosengren.

România și Suedia se duelează în acest weekend, la Arenele BNR, într-un duel din Cupa Davis.

Miza confruntării este menținerea în Grupa I, Zona Euro/Africană, în timp ce echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 12 septembrie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 13 septembrie, iar duminică, 14 septembrie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close