Mergi direct la conținut »
Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier. Ecusonul FIFA se luptă pentru viață
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier. Ecusonul FIFA se luptă pentru viață

Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier. Ecusonul FIFA se luptă pentru viață

Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier, a dezvăluit vineri gsp.ro. Ecusonul FIFA de 34 de ani n-a primit nici o delegare de la începutul sezonului intern, confruntându-se cu probleme medicale serioase.

Prietenii citați de gsp.ro spun că bucureșteanul ar fi trecut recent printr-o operație pe creier și acum el face eforturi să revină.

Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier. N-a mai arbitrat de pe 12 iulie

Radu Petrescu nu a primit nici o delegare de când a început campionatul, iar pe plan extern a avut o singură apariție, pe 12 iulie: Dundalk – Rosenborg 1-1, în prima manșă a turului doi preliminar din Champions League.

Radu Petrescu (plan secund) a arbitrat pe 12 iulie meciul Dundalk – Rosenborg 1-1 FOTO: Dagbladet

Unul dintre apropiații bucureșteanului în vârstă de 34 de ani îi explică lipsa prin faptul că el se află în perioada postoperatorie și că luptă să se refacă. Boala a venit, așa cum se întâmplă uneori, fără avertisment din timp. După partida din Irlanda, Petrescu ar fi resimțit dureri acute în zona din spate a capului și într-a cefei. Ar fi urmat un examen RMN, cu depistarea unor probleme și recomandarea imediată a unei intervenții chirurgicale peste hotare. A revenit în țară și a început un program dificil de recuperare. Ca orice operație de acest fel, ea are nu doar un risc vital, depășit de pacient, dar și posibile urmări locomotorii și neurologice, cu care Petrescu luptă acum, zi de zi.

Nu rata mâine un reportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Nu rata mâine un reportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier. Cine este cavalerul bucureștean

– arbitru din 2002
– în L1 din 2007
– se află pe lista FIFA din 2012
– a strâns 152 meciuri în prima divizie: debut pe 10 august 2007 (Mioveni – Vaslui 0-2), ultima prezență pe 28 mai 2017 (Pandurii – Gaz Metan 0-0)
– de profesie jurist
– meciuri importante pe plan internațional: Germania – San Marino (7-0, prel. CM 2018), Salzburg – Schalke (2-0, grupe EL 2016), Portugalia – Franța (1-3, semifinală CE 2016 U19), Slovacia – Irlanda Nord (0-0, amical), Franța – Coasta de Fildeș (0-0, amical)

CITEȘTE ȘI: UPDATE. ”Chiar și irlandezii lui cred în mine!”. Mayweather și McGregor se bat pe 27 august (6.30, Pro TV). Fiecare sportiv va încasa peste 100.000.000 $. Centura WBC, o avere! | FOTO & VIDEO

Close
Închide
  Close