Mergi direct la conținut »
Armata, dispusă încă să negocieze cu FCSB. ^”Au nevoie de FINANȚARE”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Armata, dispusă încă să negocieze cu FCSB. ^”Au nevoie de FINANȚARE”

Armata, dispusă încă să negocieze cu FCSB. ^”Au nevoie de FINANȚARE”

UPDATE / FCSB continuă să ignore decizia ÎCCJ și se consideră mai departe continuatoarea echipei Steaua. FCSB a postat astăzi pe pagina oficială de facebook fotografii cu echipa Stelei, care câștiga Supercupa Europei, pe 24 februarie 1987, pentru a marca 28 de ani de la marea performanță.
Steaua Supercupa
În contextul hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 3425 din 3 decembrie 2014, Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” face următoarele precizări.
 
Prin performanţele de excepţie obţinute de sportivii militari, Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive prin 95 de medalii olimpice, 503 medalii obţinute la campionatele mondiale, 820 de medalii obţinute la campionatele europene, precum şi prin câştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a Supercupei Europei de către echipa de fotbal a clubului, a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii ”Steaua Bucureşti” pe toate meridianele globului.
În aceste condiţii, ne-am propus, an de an, obiective de performanţă pentru toate disciplinele sportive, în concordanţă cu valoarea incontestabilă a brandului pe care îl reprezintă ”Steaua Bucureşti”. După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punându-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti”, ale cărui nevoi de finanţare sunt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public.
 
Precizăm, de asemenea, faptul că manifestând permanent o atitudine constructivă, generatoare de soluţii, ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în niciun fel, valoarea şi prestigiul mărcii „Steaua Bucureşti”, se arată în comunicatul CSA Steaua.
Close
Închide
  Close