Raluca Podea, fosta asistentă TV la postul OTV, a fost cuplată cu câțiva ani în urmă cu cunoscutul fotbalist senegalez Ousmane NDoye, acum la ASA Târgu-Mureș, liderul Ligii I. Relația dintre cei doi a fost una bazată pe respect reciproc și pe mult romantism, spune Raluca.

Fata a demontat  mitul legat de dotarea fotbalistului senegalez: ”Presa a exagerat mult la acest capitol. Este un om cât se poate de normal”. Frumoasa ne-a precizat că de un an de zile este singură, iar dacă în viața ei ar fi să apară un alt fotbalist, nu ar intersa-o decât un singur lucru: caracterul acestuia.

Și, totuși, site-ul nostru vă propune şi un top al celor mai ”dotaţi” oameni din fotbalul românesc.

Ousmane ”Șarpele” NDoye (36 de ani) – dimensiunea penisului: 30 cm

Mijlocaşul senegalez e renumit pentru viaţa sa de noapte tumultuoasă. Nu bea şi nu fumează, dar are lipici la femei. 30 de centimetri e dimensiunea impresionantă organului fotbalistului, supranumit ”Șarpele”.

Ştefan ”Piticul” Nanu (46 de ani). Dimensiune: peste 30 cm

Fost fotbalist la Rapid şi la Steaua, dar şi în Olanda, la Vitesse Arnhem, Fane făcea ravagii în vestiar când se dezbrăca. “Băieţii se mai luau de mine, dar nu spun mai mult”, zice Fane, ultima dată antrenor la Minerul Motru, în Liga a III-a. “Piticul”, aşa cum era poreclit de colegi, se mândrea cu dimensiunile. Fostul internațional s-a căsătorit astă-vară, a doua oară, stabilindu-se cu soția sa, handbalistă, în Olanda.

Cod galben de ninsori în mai multe județe, inclusiv în București. Harta zonelor vizate
Recomandări
Cod galben de ninsori în mai multe județe, inclusiv în București. Harta zonelor vizate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bănel ”Volan” Nicoliţă (30 de ani)

Sexy-Brăileanca a spus, după ce a avut o aventură cu fostul jucător al Stelei: ”Bănel o are tare ca volanul!”. În acest moment, ”Bănelinho” nu mai joacă nicăieri. E posibil să se legitimeze pentru retur la Oțelul Galați. Acum, mijlocașul din Făurei e la casa lui și are și o fetiță.

NATIONALA - ANTRENAMENT - MOGOSOAIA

Cristi “Cremvurst” Daminuţă (24 de ani)

Rege al vieţii de noapte, având la activ numeroase cuceriri din lumea mondenă, fotbalistul Viitorului Constanța, singurul român care a fost legitimat și la AC Milan și la Inter Milano, e poreclit “cremvurst”. Prietenele știu de ce!

daminuta_gol

Adrian ”Castravetele” Cristea (31 de ani)

”Prinţul”, fost iubit al Biancăi Drăguşanu, e supranumit de colegi ”Castravetele”. Glumele din vestiar au fost alimentate de fotografiile pe care Cristea şi le-a făcut în momentele în care era singur, în cameră, gol puşcă, în timp ce discuta pe chat cu iubita sa. Adi a evoluat ultima dată la la Concordia Chiajna.

DSC_8439

Topul oamenilor din fotbal

Florin Prunea. Libertatea a publicat în trecut un articol despre ”dimensiunile” managerului sportiv de la CSMS Iași (30 de centrimetri), devenite legendare în lumea fotbalului. La mijlocul anilor 1990, suporterii dinamovisti îl intrebau, în glumă, pe Prunea dacă poate prinde frecvenţa Pro TV cu penisul său uriaş.

Gelozie, denunțuri la DNA și concursuri trucate în instituția care împarte banii pentru agricultură de la Uniunea Europeană
Recomandări
Gelozie, denunțuri la DNA și concursuri trucate în instituția care împarte banii pentru agricultură de la Uniunea Europeană

DINAMO BUCURESTI - UNIVERSITATEA CRAIOVA - OLD BOYS
Ioan Neculaie
. Conform unui material publicat de revista Ciao, patronul de la FC Braşov e poreclit ”Ceapă”, datorită formei mădularului său: lung şi subţire.

Ioan Neculaie_C18

Vasile Turcu. Se pare că fostul acţionar dinamovist şi-a făcut implant de mărire a penisului, la o clinică din Austria, ”cocoşelul” său ajungând la 28 de centimetri. Atacat în presă de Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, Turcu l-a provocat pe acesta să-şi dovedească bărbăţia printr-un duel sexual.
TURCU
Gigi Neţoiu.  Prieteni ai celui supranumit ”Comandantul” spun că acesta ar fi mai dotat în pantaloni chiar şi decât Florin Prunea. După unele surse, ”Nea Gigi” ar suferi şi de priaprism.

Gigi Netoiu ND_1