Mergi direct la conținut »
AUDIO / Cum se fură la greu de la FRF: ”Ce rău le-a făcut? Le-a umplut trăiștilii!”
Sport Libertatea > Sport > AUDIO / Cum se fură la greu de la FRF: ”Ce rău le-a făcut? Le-a umplut trăiștilii!”

AUDIO / Cum se fură la greu de la FRF: ”Ce rău le-a făcut? Le-a umplut trăiștilii!”

Doina Sandu, ”soacra” turcului Cadîr Ialcin (turcul are o relație, dar neoficializată, cu fiica acesteia, Alina, cu care are un copil), vorbește despre calitățile ”ginerelui” său, bucătarul echipei naționalei, despre care se spune că a mai comis gesturi precum cel de dinaintea meciului Grecia - România, atunci când a luat banii tricolorilor și și-a ”tras” o parte din ei!

”Nu lucrează cu Iani (n.r. – porecla turcului)! Ce rău le-a făcut Iani? El le-a dat bani împrumut, le-a umplut trăiștilii, le-a umplut sacii! Ce le-a făcut? Ce rău le-a făcut Iani? Iani mai mult le-a dat lor decât să ia el! El n-are ce face cu ele!”.

Înregistrarea a fost făcută de către o angajată a Complexului de la Mogoșoaia. Respectiva i-a transmis Doinei Sandu, cameristă la Mogoșoaia, că oamenii din cantonamentul tricolorilor nu vor să aibă iarăși de-a face cu turcul, cunoscându-i caracterul și apucăturile.

Angajat în 2005 la FRF, Cadîr Ialcin a fost dat afară în 2009, după ce a fost prins cu mâța-n sac. Noua conducere de la ”Casa Fotbalului” l-a readus, consilierul Gabriel Bodescu  angajându-l cu contract de muncă (până acum, turcul venea la Mogoșoaia doar pe durata cantonamentelor echipei naționale, fiind solicitate de către selecționerul Victor Pițurcă) și oferindu-i puteri sporite.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close