Mergi direct la conținut »
Bărbat bătut pe o plajă din Rio de Janeiro de un model care poza în costum de baie. Gestul care a enervat-o pe tânăra expertă în arte marțiale
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Bărbat bătut pe o plajă din Rio de Janeiro de un model care poza în costum de baie. Gestul care a enervat-o pe tânăra expertă în arte marțiale

Bărbat bătut pe o plajă din Rio de Janeiro de un model care poza în costum de baie. Gestul care a enervat-o pe tânăra expertă în arte marțiale

Luptătoarea braziliană de MMA Joyce Vieira realiza o ședință foto pentru costume de baie pe o plajă din Rio e Janeiro când a observat că un bărbat s-a oprit în apropiere și se masturba în apropiere.

Tânăra e 27 de ani, expertă în arte marțiale, a povestit că în timpul ședinței foto l-a văzut pe bărbat cum s-a oprit și a început să se masturbeze.

„Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul“, a declarat Vieira, pentru presa locală.

Tânăra a povestit că bărbatul îşi descoperise penisul, „vizibil erect“, în timp ce „gemea şi făcea gesturi nepotrivite“, iar atunci când a strigat la el, a refuzat s se oprească. „De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz“, a spus luptătoarea.

Revoltată, tânăra s-a dus la el și l-a lovit atât de tare cu piciorul încât a rămas cu vânătăi pe tibie.

Bărbatul a ripostat și a lovit-o la rândul său. „Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor“, a spus ea.

După ce a fost bătut bine de tânără, bărbatul de 26 a fost arestat de poliție, dar s-a apărat spunând că urina în momentul în care a fost atacat de luptătoarea MMA. Între timp, el a fost eliberat.

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui
Recomandări

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui

„Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc…Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că (în situaţii similare) nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă“, a declarat Vieira.


Citește și: Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

 
 
Close
Închide
  Close