De Eduard Apostol,

Canadianca ai cărei părinți sunt născuți în România le-a răzbunat astfel pe Simona Halep și Sorana Cârstea, eliminate de americancă înainte. Bibi va juca miercuri pentru un loc in semifinalele competiției cu Elise Mertens, belgianca fiind pe locul 26 WTA.

Debut simplu, meci încins. Fanii, cu Taylor

Bianca a demarat în trombă în meci și a arătat că are toate răspunsurile posibile în primul set. Aproape a atins perfecțiunea: 6-1 în set și 70 la sută câștigate după prima servă. Bianca nu a mai avut spectatorii de partea ei ca până acum.

Fanii și-au împins de la spate favorita, amerincanca revenind în setul secund spre deliciul și bucuria publicului. S-a observat acest detaliu la primul break al lui Taylor când oamenii au țipat de fericire pe arena „Arthur Ashe”. S-a ajuns la 3-0 pentru Townsend, dar Bibi a realizat că nu e de glumă. Chiar dacă ea este pe locul 15 WTA, iar oponenta abia pe 116. A egalat la 3, însă Townsend nu a cedat. Au mers cap la cap, dar canadianca a făcut a 7-a dublă greșeală și americanca a luat setul, 6-4.

O „toaletă” binevenită

Pauză de toaletă cerută de Andreescu care a venit alt om de la cabine. Townsend s-a antrenat în încurajările din public, doar că adversara ei a produs break la al doilea game și a ajuns la un 2-0 de moral în setul decisiv. Publicul a savurat fiecare minge, meciul s-a încins, iar Taylor a produs un break, cu ceva șansă pe două greșeli la limită ale oponentei.

Bianca a aplicat mai departe un tenis inteligent, nu s-a mai grăbit și i-a oferit posibilitatea adversarei să greșească. A ajuns la 4-1. La 5-2 pentru Bibi, sportiva  care le trimisese acasă pe Halep și pe Cârstea a salvat 4 mingi de meci, dovedind că nu vrea să piardă fără luptă. Dar „a noastră” a fost on fire: a câștigat și partida, 6-2, în setul decisiv, primind aplauzele cuvenite.

Citeşte şi:

Bianca Andreescu își continuă forma excepțională! S-a calificat în optimi la US Open, după ce a eliminat un fost lider WTA

Simona Halep, despre relația cu Bianca Andreescu: ”Nu suntem prietene”

Bianca Andreescu a vorbit despre prietenia specială cu Nadia Comăneci: ”Suntem celebre, suntem românce, e un om minunat”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente