Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Bianca Andreescu este așteptată în Oltenia vara aceasta. Până atunci, se relaxează în Grecia!

Bianca Andreescu este așteptată în Oltenia vara aceasta. Până atunci, se relaxează în Grecia!

Senzația tenisului feminin, Bianca Andreescu, se bucură zilele acestea de o bine-meritată vacanță în Grecia, pe care o petrece fie la plajă, fie la Atena. Înainte să reia meciurile în turnee, ea vrea să ajungă și în România, ca să revadă locurile în care a copilărit.

De Eduard Apostol,

A avut un început de 2019 ca un tsunami. A urcat de pe locurile 200 până pe 23 în clasamentul WTA și, după câștigarea Indian Wells, a impresionat lumea tenisului feminin.

New sensation, Bianca Andreescu, face 19 ani pe 16 iunie, și a avut primele trei luni ale anului fabuloase. După aceea, o accidentare la umăr a lăsat urme adânci, iar Bibi încă se recuperează, nu e la parametrii optimi.

Spera să impresioneze la Roland Garros, dar n-a fost să fie. Așa că se bucură de soare în Europa. Și peste puțin timp este așteptată în România, la rude!

Canadianca are sânge oltenesc, a copilărit la bunici la țară, iar anual își vizitează rudele din Pitești și din Vâlcea. N-a uitat limba română, chiar se confesa miilor ei de fani că vorbește în limba strămoșească.

Aceasta deși reprezintă Canada, acolo unde a crescut și s-a dezvoltat, fiind mândră de orașul ei, Toronto. În țară, îi plac sarmalele cu mămăligă și clătitele cu dulceață! N-a uitat de locurile unde zburda și visa să devină un mare as al tenisului feminin.

Până la bucatele tradiționale oltenești, Bibi s-a relaxat în diverse locații senine din zona mediteraneană. Mai întâi, în Spania, la Mallorca, iar de zilele trecute este în Grecia. Aici, s-a bronzat la plajă, dar a gustat și un pic din istoria legendelor Olimpului. Neuitând că era atrasă de aceste povești în copilărie. Bineînțeles, ca orice vedetă ce se respectă, Bianca ține legătura cu miile ei de fani prin intermediul social media.

Close
Închide
  Close