Mergi direct la conținut »
Brașovenii au cedat cu maghiarii, însă copii de la centrele de plasament sunt cei mai fericiți
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Brașovenii au cedat cu maghiarii, însă copii de la centrele de plasament sunt cei mai fericiți

Brașovenii au cedat cu maghiarii, însă copii de la centrele de plasament sunt cei mai fericiți

Sportul este un excelent vehicul transportator al valorilor sociale și morale. A demonstrat această ipoteză, din plin, și gestul spectatorilor brașoveni, prezenți aseară la Patinoarul Olimpic din Brașov, acolo unde Corona a jucat în Liga Mol, contra maghiarilor de la Dab Docler, informează rohockey.ro.

La un moment dat, gheața a fost invadată de bombardamentul din tribune, asistența venind cu jucării de pluș la arenă. Este un gest nobil, superb, care arată că nouă, tuturor celor din vecinătatea sportului, ne pasă de semenii noștri, de copiii care poate nu au avut atâta șansă în viață.

Toate jucăriile au fost colectate și vor fi donate unor copii de la centrele de plasament, pentru care bucuria unui cămin de sărbători, din nefericire, lipsește.

ursi

Același tip de eveniment are loc azi, la Galați, la meciul din Liga Națională dintre Dunărea și Steaua!

În acest context, rezultatul meciului trece din principiu pe planul doi. Totuși, consemnăm o înfrângere la limită a brașovenilor, care au fost învinși cu 4-3 (0-1, 2-2, 2-0).

De asemenea, ne bucurăm și pentru punctul suplimentar obținut pe teren propriu de Sport Club Miercurea Ciuc, depășită de Miskolc la șuturile de departajare, cu 4-3 (2-0, 1-2, 0-1, 0-0, 1-0).

Azi se desfășoară o nouă etapă în Liga Mol, după următorul program:

Corona Brașov – Miskolc, ora 15.30
Sport Club Miercurea Ciuc – Dab Docler, ora 18.00

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close