Mergi direct la conținut »
Șeful FRF a găsit scuza, după ce a lăudat atitudinea forţelor de ordine
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Șeful FRF a găsit scuza, după ce a lăudat atitudinea forţelor de ordine

Șeful FRF a găsit scuza, după ce a lăudat atitudinea forţelor de ordine

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacţionat  faţă de comportamentul forţelor de ordine la meciul România - Ungaria (DETALII AICI). Şeful de la ”Casa Fotbalului” s-a scuzat după ce iniţial a afirmat ”Gândiţi-vă ce era pe stadion dacă nu erau măsuri de securitate luate”:

Am declarat, imediat după meciul cu Ungaria, că măsurile de securitate și-au atins scopul. M-am referit exclusiv la măsurile prin care s-a evitat un contact fizic violent între fanii maghiari și cei români”, a declarat preşedintele FRF, într-un comunicat de presă.

Burleanu a adăugat că FRF va lua măsuri radicale împotriva companiei care a asigurat paza la ”Arena Naţională”, însă nu a făcut nicio precizare la adresa Jandarmeriei:

”În această dimineaţă am descoperit fața nevăzută a partidei, una dureroasă și care nu necesită multe comentarii, ci măsuri ferme. Mulțumesc presei pentru informațiile și imaginile furnizate. S-au petrecut lucruri de neacceptat, intolerabile pe un stadion din România.
Regret incidentele produse între forțele de ordine și suporteri, îmi cer scuze față de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor și excesului de zel. Federația Română de Fotbal condamnă atitudinile violente și nejustificate la adresa suporterilor. Îi asigur pe toți cei care au avut de suferit că vinovaţii vor plăti. La întoarcerea delegaţiei române din Finlanda voi purta o discuţie fermă cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securităţii pe Arena Naţională”.
Preşedintele FRF a mai spus că este decis să se implice în poitică pentru a schimba Legea ”Mitică Dragomir”, aşa cum este cunoscută în rândul fanilor din România:
”Acest moment a fost picătura care a umplut paharul în ce priveşte Legea 4 şi prevederile ei. Aşa cum am promis suporterilor, în 6 luni vom avea un nou proiect de lege”. 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close