Mergi direct la conținut »
Campionul de Formula 1 Fernando Alonso dă detalii despre iubita sa, Linda Morselli Galerie foto
4imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Campionul de Formula 1 Fernando Alonso dă detalii despre iubita sa, Linda Morselli

Campionul de Formula 1 Fernando Alonso dă detalii despre iubita sa, Linda Morselli

Campionul de Formula 1 Fernando Alonso a vorbit despre iubita sa, italianca Linda Morselli, împreună cu care formează un cuplu de trei ani, noteazî hola.com.

De Daria Maria Diaconu,

Spaniolul Fernando Alonso, dublu camipon de Formula , a prezentat zilele acestea, la Madrid, o campanie de modă sustenabilă, proiect în cadrul căruia a lucrat alături a lucrat alături de iubita sa, italianca Linda Morselli.

Fernando Alonso, în vârstă de 38 de ani, a explicat cum a fost să lucreze alături de partenera sa, Linda Morselli, în vârstă de 30 de ani.

„A fost foarte frumos să lucrez alături de ea, să împărțim astfel de momente”, a declarat pilotul de formula 1, potrivit hola.com.

Fernando Alonso a mărturisit că plănuiește să își întemeieze o familie și să aibă copii, însă nu în viitorul apropiat.

„În viitor, ne gândim să ne întemeiem o familie, dar deocamdată acest lucru nu este în planurile noastre. Însă așteptăm să vină și acest moment”, a afirmat el.

Cei doi formează un cuplu din anul 2016. Modelul italian a avut anterior o relație cu Valentino Rossi, campion la motociclism. Înainte de a începe povestea de dragoste cu Linda Morselli, Fernando Alonso a avut o relație de aproape doi ani cu prezentatoarea Lara Alvarez.

„Sunt foarte fericită cu Fernando, a fost foarte ușor să mă îndrăgostesc de el”, declara Linda Morselli într-un interviu acordat anul trecut.

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close