MENIU CAUTĂ
24 Oct. 2012 10:42 , de Magdalena Duru

Cătălina Ponor și Tommy Ramos și-au recunoscut RELAȚIA. Uite-i ce FRUMOȘI sunt împreună! | FOTO

Distribuie

Românca noastră și gimnastul portorican s-au lăsat fotografiați pe un aeroport din Puerto Rico, îmbrăcați elegant și afisând o atitudine relaxată. Pentru prima dată aceștia au vorbit despre relația lor și au dezvăluit cum au ajuns să se îndrăgostească și ce admiră cel mai mult unul la celălalt.
„Este una dintre cele mai simple persoane pe care le cunosc. E și foarte drăgăstoasă.Îmi place că arată că este o persoană cu valori”, a spus Tommy Ramos despre Cătălina Ponor, precizând însă că ochii și picioarele ei l-au făcut să se îndrăgostească pe loc de ea.
„Asta mă atrage cel mai mult la o femeie, iar Cătălina are nişte ochi superbi. Şi picioarele… pentru a mă convinge dacă o femeie este atractivă, mă uit la picioarele ei. Iar Cătălina este gimnastă, deci are picioare perfecte”, a adăugat acesta.
Răspunsul gimnastei românce a venit surprinzător.
„La început, nu îmi plăcea de el, chiar dacă tot timpul observam că se uita după mine. Parcă încerca să se facă observat. Apoi mi-am dat seama că îmi face plăcere să vorbesc cu el. Evident, este foarte frumos. Dar, cel mai mult, îmi place cum se poartă cu mine, fie că ne aflăm în România sau în altă parte, a spus Cătălina Ponor.
Cătălina Ponor, în vârstă de 25 de ani, este o gimnastă româncă. După debutul oficial în marile competiţii, în 2002, Cătălina Ponor a avut parte de suişuri şi coborâşuri. Anul 2004 a fost apogeul carierei sale, cu trei medalii olimpice de aur la JO de la Atena, pe echipe, la bârnă şi la sol. Au urmat şi alte medalii preţioase, la Europene şi Mondiale, după care problemele de sănătate au forţat-o să se oprească, între 2007 şi 2011. Anul 2012 a debutat excelent pentru ea cu aur european pe echipe, aur la bârnă şi argint la sol. La Jocurile Olimpice de la Londra a câștigat argint la sol şi bronz la echipe.
Foto: capturi video primerahora.com
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii