Mergi direct la conținut »
Cazul Valiza II. Cornel Dinu aruncă bomba: ”S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cazul Valiza II. Cornel Dinu aruncă bomba: ”S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect”

Cornel Dinu a dezvăluit, vineri, la GSP LIVE, că Dinamo a primit 400.000 de euro în 2008 de la CFR Cluj ca s-o bată pe Steaua.

De Ciprian Iana,

Dinamo s-a impus cu 2-1 și CFR Cluj a câștigat în premieră titlul de campioană a României!

„Am luat și bani necinstiți din fotbal. În 2007- 2008, era meciul Dinamo – Steaua.Steaua era în luptă cu CFR Cluj pentru câștigarea campionatului. Luni m-a sunat George Maior (n.r. director al SRI între 2006 și 2015) și mi-a zis: «Sunt fel de fel de zvonuri că la meciul cu Steaua, CFR Cluj va arunca sume mari. Aveți grijă că de la Dinamo sunt vizați o parte dintre jucători. Să câștigați».

S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect. Cam 400.000 de euro. Fiecare jucător a luat 20.000 de euro și conducătorii cam 15.000 de euro”, a spus la GSP LIVE Cornel Dinu, pe atunci administrator delegat la Dinamo.

Pentru același delict, Gigi Becali a fost condamnat în iunie 2013 la trei ani de închisoare cu executare.

Gigi Becali le-a promis jucătorilor de la Universitatea Cluj suma de 1.700.000 de euro pentru a încurca CFR-ul în ultima etapă din sezonul 2007-2008, imediat după meciul pierdut de Steaua cu Dinamo. 


PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să ”fiarbă” cancerul!

Close
Închide
  Close