Adrian Mutu şi Consuelo nu mai formează un cuplu, dar nici nu divorţează • Cei doi au ales să păstreze aparenţele de dragul fiicelor, Adriana şi Maya, şi din respect pentru tatăl dominicancei. Povestea care urmează a apărut în ediția tipărită din LIBERTATEA DE DUMINICĂ.

De luni bune, se vehiculează că Adi Mutu şi frumoasa Consuelo ar avea probleme în căsnicie, ba chiar că ar fi divorţat, dar nici unul nu a confirmat această variantă. Libertatea a aflat care este adevărul.

În vară, şoc şi groază: Mutu a fost surprins cu o blondă într-un club din România. Şi-a riscat fotbalistul mariajul cu Consuelo pentru o aventură? Ei bine, nu, pentru că avea libertatea – acordată de soţia lui – de a se vedea cu alte femei. “Briliantul” şi frumoasa dominicancă au parafat, se pare, următoarea înţelegere: rămân căsătoriţi, dar au o relaţie deschisă şi fiecare îşi vede, discret, de viaţa lui. Această decizie, deşi a fost luată cu inimă grea de cei doi, a venit ca urmare a mutărilor consecutive dintr-o ţară în alta, dictate de cariera lui. Aceste mutări au creat neînţelegeri între el şi Consuelo.
Potrivit unui apropiat din Italia al cuplului, problemele au început în 2012, când “Briliantul” s-a transferat din Italia în Franţa, la Ajaccio. Pentru a-i fi alături, Consuelo a renunţat la serviciul ei – şi nu avea orice serviciu: ministru pe probleme externe la Vatican! De la o funcţie aşa importantă, superba brunetă s-a văzut redusă la condiţia de casnică şi nu a fost deloc fericită. Dincolo de a avea grijă de fetele pe care le are cu Mutu, Maya Vega şi de Adriana Lea, pe care le adoră şi le numeşte iubirile vieţii ei, Consuelo a fost măcinată de nemulţumirea de a-şi fi văzut cariera sacrificată.

O agenție de publicitate din anturajul PNL, în spatele unor campanii sponsorizate pe Facebook contra Emiliei Șercan. Atacurile, după dezvăluirile despre plagiatul lui Bode
Recomandări
O agenție de publicitate din anturajul PNL, în spatele unor campanii sponsorizate pe Facebook contra Emiliei Șercan. Atacurile, după dezvăluirile despre plagiatul lui Bode

Decizia, luată de la începutul anului
Situaţia s-a complicat şi mai mult în ianuarie anul acesta, când Mutu şi-a reziliat contractul cu Ajaccio şi a devenit evident că familia trebuie să se mute din nou. Unde? În România, unde Adrian era dorit la Petrolul Ploieşti. Negocierile dintre soţi nu au avut finalitatea dorită de fotbalist, iar el a venit singur în ţară. Consuelo a decis că viaţa asta semi-nomadă nu i se potriveşte, iar fetelor cu siguranţă nu le prieşte. A fost şi momentul în care le-a devenit clar celor doi că relaţia nu poate continua aşa. Decizia, poate surprizătoate pentru mulţi, a fost cea corectă: decât soţi la distanţă, mai bine prieteni.
Discreţi, soţii Mutu nu au lăsat să “transpire” prea mult din necazul lor. Doar apropiaţii au ştiut ce li se întâmplă. În timp ce Adrian se antrena cu Petrolul, Maya şi Adriana au plecat cu mama lor la bunici, în Republica Dominicană.
Puţin din tristeţea Consuelei s-a văzut însă pe contul ei de facebook, unde a postat mai multe mesaje de autoîmbărbătare. Şi unde, ca o constatare, nu mai există de o bună bucată de vreme poze cu Adrian, ci doar cu ea şi cu fetele.
inter:

Vorbeşte zilnic la telefon cu fetele
Convulsiile din viaţa profesională a lui Mutu au continuat, fotbalistul fiind acum în India, la echipa lui Salman Khan, FC Pune City. De acolo, le sună zilnic pe Consuelo şi pe fetiţe, cărora continuă să le spună “comorile” lui. Adriana şi Maya sunt, de altfel, unul dintre motivele – şi poate cel mai important – pentru care Adi şi soţia lui au decis să nu divorţeze, pentru că nu vor sub nici o formă să le facă să sufere. Apoi, mai este tatăl Consuelei, care, înaintea nunţii lor, în 2005, i-a rugat să nu-l facă de râs divorţând şi i-a sfătuit să nu se certe niciodată şi să se bucure de fiecare clipă împreună, pentru că viaţa e scurtă, dar frumoasă.
În fine, un al treilea motiv care-i face pe Adi şi pe Consuelo să nu depună actele este că ei vor să-şi mai dea o şansă. Petrecând o perioadă separaţi, îşi testează sentimentele, apoi, dacă viaţa – şi contractele lui – îi vor aduce din nou împreună, speră să-şi reîntregească familia.

INVESTIGAȚIE Gabriel Țuțu, directorul ROMARM reținut de DNA, făcuse o escrocherie și avea interzis să vândă polițe de asigurări, dar a fost numit să conducă 15 fabrici strategice de armament
Recomandări
INVESTIGAȚIE Gabriel Țuțu, directorul ROMARM reținut de DNA, făcuse o escrocherie și avea interzis să vândă polițe de asigurări, dar a fost numit să conducă 15 fabrici strategice de armament

Matos Berrido, implicat în două scandaluri în Republic Dominicană

Leonardo Matos Berrido e un personaj foarte influent, dar destul de controversat în Republica Dominicană. Are relaţii în cele mai înalte cercuri politice şi a fost implicat în două scandaluri.
Primul: moartea celei de-a doua soţii, mama lui Consuelo, la începutul anilor 1980. Presa din ţara sa a scris că el ar fi ucis-o, din gelozie, în parcarea unui hotel, însă Berrido a declarat că femeia şi-a pierdut viaţa într-un accident. Poliţia a susţinut ulterior varianta lui.
Cel de-al doilea: un prejudiciu de peste 8 milioane de dolari adus băncii de stat pe care a condus-o timp de 4 ani şi de unde a plecat în 2008 cu o pensie uriaşă. Presa dominicană a relatat că pe vremea când a fost manager la “Banco Nacional de la Vivienda y la Construccion”, Matos Berrido şi-a mărit salariul de două ori, ajungând la 14.300 de dolari pe lună, şi a emis o rezoluţie ce prevedea ca angajaţii băncii ce depăşesc vârsta de 45 de ani şi au funcţii foarte înalte să beneficieze de un plan de pensionare foarte avantajos. În vara anului 2008, a plecat de la conducerea băncii cu o pensie de peste 27.000 de dolari.

Din India, «Briliantul» speră să ajungă înapoi în ItaliaÂ
India e doar o escală pentru Mutu, care, la 35 de ani, e convins că mai are ceva de arătat în fotbal. FC Pune City, cu care “Briliantul” are contract pe trei luni, este echipa-satelit a Fiorentinei, unde Mutu a jucat 5 ani. Planul lui e simplu: să dea tot ce poate în India, ca să se facă remarcat de antrenorul Fiorentinei şi să fie luat înapoi în “Cizmă”. El s-a confesat unor amici că vrea să pună ghetele în cui la Fiorentina. În plus, revenirea în Italia ar însemna întoarcerea în ţara unde el, Consuelo şi fetele au trăit cea mai frumoasă perioadă. Acolo, ar putea avea din nou o familie unită şi o căsnicie fericită.

În 30 de ani, Republica Moldova a pierdut 40% din populație. Un dezastru demografic sau „moartea moldovenească”
Recomandări
În 30 de ani, Republica Moldova a pierdut 40% din populație. Un dezastru demografic sau „moartea moldovenească”

După ce Adrian Mutu a fost văzut în ultimele luni în compania mai multor femei, în perioada în care juca la Petrolul, iată că de acum cea care se pare că a devenit fosta sa soţie, Consuelo, şi-a refăcut şi ea viaţa alături de altcineva, anunță Gazeta Sporturilor.
Imagini cu frumoasa dominicană şi noua ei cucerire au fost postate pe reţelele de socializare, acolo unde Consuelo a revenit la numele de fată, Matos.

Adrian Mutu şi Consuelo s-au căsătorit în 2005 şi au două fete.