14 Noi. 2017 16:56

Ce lecție! Selecționerul echipei de fotbal a Suediei, Janne Andersson, a făcut curat în vestiar după calificarea la CM 2018

Distribuie

Ce lecție! Selecționerul echipei de fotbal a Suediei, Janne Andersson, a făcut curat în vestiar după calificarea la CM 2018 din Rusia. 

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a părăsit ultimul cabina, nu înainte însă de strânge gunoiul rămas în urma jucătorilor săi, care au obținut, luni seară, biletele pentru turneul final din Rusia, după 0-0 cu Italia, la Milano, în manșa a doua a barajului de calificare la CM 2018.

„Acest meci a demonstrat valoarea noastră colectivă. Am rămas solizi pe toată durata acestui baraj. Sunt foarte emoționat și foarte bucuros. Cu Ibrahimovic jucam diferit, dar ne-am adaptat și am jucat în altă manieră. El s-a retras acum, dar rămâne un mare campion. Chiar dacă nu mai joacă alături de noi de un an și jumătate, încă se vorbește de el. Și se va vorbi întotdeauna de toți marii jucători din echipa noastră. Avem jucători care evoluează peste tot în Europa și care sunt la un nivel bun”, a declarat selecționerul Suediei, Janne Andersson.

„Sunt foarte fericit, mai ales pentru acești jucători. Pentru mulți, a fost ultima șansă de a juca la o Cupă Mondială”, a mai spus Janne Andersson.

Suedia este a 29-a echipă care se califică la CM 2018, grație victoriei din tur, cu scorul de 1-0.

Mondial fără Italia! Cvadrupla campioană a lumii, marea absentă de la Cupa Mondială din 2018.


CITEȘTE ȘI: UPDATE. Dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea este urmărit penal! Care sunt acuzațiile / VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii