Mergi direct la conținut »
Ce șanse are echipa de handbal a României să câștige Campionatul Mondial. Cum este cotată la casele de pariuri
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Ce șanse are echipa de handbal a României să câștige Campionatul Mondial. Cum este cotată la casele de pariuri

Echipa României este cotată cu antepenultima șansă la câștigarea Campionatului Mondial de Handal care se dispută în Japonia, transmite ziare.com.

De Daria Maria Diaconu,

La casele de pariuri, echipa României are cota 200 pentru a câștiga marele trofeu la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Japonia.

Potrivit ziare.com, motivul în reprezintă faptul că echipa României începe grupa principală fără niciun punct, în timp ce Spania și Rusia au deja patru puncte.

Doar Serbia (cota 500) și Japonia (cota 1000) stau mai rău ca echipa României la casele de pariuri.

Rusia și Norvegia sunt văzute ca marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial de Handbal, având cota de 3.25. Următoarea este Olanda, cu cota 5.

România – Rusia se dispută duminică, 8 decembrie 2019, de la ora 08:00, în deschiderea grupei principale, şi va fi prima apariţie ca adversar a lui Martin Ambros, în vârstă de51 de ani, de când a plecat de la naţionala noastră.

România s-a calificat în grupele principale la Campionatul Mondial de handbal după un meci istoric cu Ungaria. La capătul unei partide epice, România a învins, vineri, Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close