Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CEAHLĂUL / Mamma mia, Ze Maria! Antrenorul brazilian a fost prezentat astăzi sub Pietricica! GALERIE FOTO

CEAHLĂUL / Mamma mia, Ze Maria! Antrenorul brazilian a fost prezentat astăzi sub Pietricica! GALERIE FOTO

 

Echipa de fotbal Ceahlăul l-a prezentat astăzi pe noul antrenor, brazilianul Ze Maria (41 de ani), care o va conduce în returul campionatului. Ultima oară la Catanzaro, în 2010, acesta este omul lui Angelo Massone, despre care se spune că este noul patron al nemțenilor.

Ze Maria este al doilea tehnician străin din istoria Ceahlăului, după sârbul Zoran Filipovici. Moldovenii i-au reziliat ieri contractul lui Florin Marin, tehnicianul care a dus-o pe Ceahlăul pe locul 15, retrogradabil, cu 14 puncte.

Sub Pietricica a ajuns astăzi și managerul general Riccardo Ronca, dar și directorul sportiv Renzo Rossi. Cei doi au fost prezentați lotului de jucători, concomitent cu prezentarea antrenorului. Ze Maria a jucat la formații importante din Serie A, precum Parma și Inter.

Angelo Massone

Angelo Massone, în sala cu trofee a Ceahlăului FOTO: Gelu Crăcană

Ceahlăul a intrat de câteva zile în ”era Massone”, italianul care n-a izbutit să preia Rapidul, dar se laudă că are 57% la sută din acțiunile Ceahlăului.

 

Close
Închide
  Close