14 Noi. 2017 19:11

CFR Cluj le-a luat fața celor de la FCSB în cursa pentru Moruțan. Două aspecte care îl împing spre Ardeal

Distribuie

CFR Cluj le-a luat fața celor de la FCSB în cursa pentru Moruțan. Două aspecte care îl împing spre Ardeal. CFR Cluj a început să-i fure de sub nas echipei lui Becali tot mai mulți jucători.

După dinamovistul Costache, care a fost dorit de Becali, dar a fost refuzat de Mihai Stoica, și după Mailat, de la ACS Poli, echipa ardeleană i-a luaat fața și în tratativele pentru Olimpiu Moruțan.

„S-a vorbit mult de Olimpiu Moruţan. Important e că a crescut de la meci la meci, a început să marcheze. Şi la Botoşani, şi la echipa naţională U19. Vis a vis de transferul lui, vor mai fi 5 etape, după care vom analiza foarte bine.
Nu vă ascund faptul, Moruţan este monitorizat. Am avut nişte discuţii cu reprezentanţii unui club important. Au fost două cluburi pe care le-am avut musafiri la meciuri, la Botoşani.
Ne bucură faptul ăsta. Am crezut mult în el, e diamantul de Botoşani. E la o vârstă fragedă, se poate maturiza cu multă muncă”, a spus Cornel Şfaiţer, de la FC Botoșani, la ProSport Live.

CFR Cluj le-a luat fața celor de la FCSB pentru Moruțan: „Ne-am tatonat!”

„M-as bucura să se transfere la noi, în fotbalul românesc, la FCSB sau CFR. Cu o condiţie, să rămână la noi până în vară. Avem nevoie de el şi el are nevoie de Botoşani. Sunt jucători rari cei de genul lui Moruţan. Nu ne grăbim. Vom analiza foarte bine ofertele care vor veni”, a mai declarat Şfaiţer.
„Discuţii au mai fost, şi cu CFR. E clujean în primul rând, dar nu a fost nimic concret. Şi cu Steaua ne-am tatonat. Jucătorul a fost un pic dezamăgit de declaraţiile date, când era dorit de Steaua. Am discutat mult cu el. Vom analiza împreuna. Ne dorim condiţii bune şi pentru el, dar şi pentru club”, a încheiat Șfaițer.
Clujul îi oferă liniștea casei, el fiind clujean, iar la FCSB, unde s-a „stricat” în timp record Cătălin Golofca, nu e dorit chiar de toată lumea. Gigi Becali a declarat nu cu mult timp în urmă că Mihai Stoica și cu Nicolae Dică nu-l vor pe Moruțan.
Obișnuit „să dea din casă”, Becali trage acum ponoasele, fiindcă Moruțan a aflat din gura lui că antrenorul și directorul sportiv nu-l plac.
CITEȘTE ȘI: 

Reportaj VIDEO | Liviu Dragnea, de la fiu de miliţian la politician cercetat penal. Ce cred colegii şi vecinii preşedintelui PSD despre acuzaţiile aduse de DNA

Loading...
Comentarii