15 Ian. 2018 20:10

Cine e noul căpitan de la Dinamo. A fost amenințat de un fan: ”Te bat ca pe preșuri”. Amicalele ”câinilor” din Cipru

Distribuie

Cine e noul căpitan de la Dinamo. După plecarea lui Paul Anton în Rusia, la Anji, antrenorul Vasile Miriuță i-a dat îi dă banderola Steliano Filip, cel mai vechi jucător din lot, informează digisport.ro.

ACTUALIZARE 15 ianuarie. Noul căpitan de la Dinamo, Steliano Filip a fost amenințat, luni, pe aeroport de un suporter, înainte de plecarea delegației bucureștene spre cantonamentul din Cipru. „Te bat ca pe preşuri!”, a fost mesajul dur al suporterului către Steliano Filip. 

ACTUALIZARE 15 ianuarie. Dinamo și-a stabilit meciurile de pregătire pe care le va disputa în cantonamentul din Cipru.

Astfel, Dinamo va întâlni pe ciprioții de la Aris Limassol (18 ianuarie), pe austriecii de la Austria Viena (22 ianuarie) și pe polonezii de la Termalica BB (24 ianuarie).

Tehnicianul roș-albilor a uitat escapada bahică de la Piatra Neamț, iar Miriuță are acum încredere totală în Filip, care joacă pentru Dinamo din 2012. În tricoul lui Dinamo, Steliano Filip a cucerit un singur trofeu: Cupa Ligii.

Dinamo a rămas fără căpitan: Paul Anton, la Anji Mahacikala

Bucurie dinamovista cu Sergiu Hanca,Steliano Filip,Paul Anton,Ionut Nedelcearu si Romera Navarro in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat sambata 25 noiembrie 2017 pe stadionul Dinamo din Bucuresti. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vasile Miriuță a avut de ales între Filip, Hanca și Nedelcearu. Cu toții au fost însă protagoniști într-un scandal mediatizat, înaintea unui meci de Cupă cu Aerostar Bacău, pe care Dinamo l-a câștigat cu 1-0.

Steliano Filip și câțiva dintre colegii săi au băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

Vasile Miriuță i-a semnat sentința lui Steliano Filip: 'Unii vor suporta consecințele. Străinii m-au întrebat cum e posibil așa ceva'

În cazul în care Filip nu va putea evolua, căpitanul lui Dinamo ar urma să fie Sergiu Hanca.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii