Ștefan Grozea a fost șef al Serviciului Salubritate din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, fiind responsabil cu coordonarea serviciului care monitoriza activitatea operatorului de salubritate.

A fost înlăturat din RASP, după ce Consiliul Local Ploiești a votat o organigramă care presupunea desființarea postului său, apoi primarul Adrian Dobre l-a numit consilier personal pe probleme de salubritate.

  • Pe vremea când patrona pubul ”Bravo” din oraș, Grozea era poreclit ”Fane Bravo”.

Ştefan Grozea a activat ca antreprenor în perioada 1990-2017, iar din 2014 a lucrat în administraţie publică, fiind consilier al ministrului secretar de stat din Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (2014-2015), şef al serviciului salubritate din cadrul RASP Ploieşti (2017-2019) şi consilier al primarului Adrian Dobre (2019-prezent).

Grozea va prelua conducerea CSM Ploiești, de unde fostul director Cristi Nica a fost demis de primarul Dobre, după scandalul în care a fost implicat asistentul medical Viorel Dohotaru, cel acuzat că hărțuia sportivele junioare de la secția de handbal.

  • Cristian Nica, fost arbitru asistent FIFA, a contestat în instanță decizia prin care a fost demis din funcție.
Ad placeholder

Polițiștii au finalizat cercetarea în cazul asistentului medical acuzat de agresiune sexuală

Urmare a apariției în spațiul public, în ziua de 29.09.2019, a unor materiale referitoare la  comportamentul  neadecvat al unui angajat al unui club  sportiv din municipiul Ploiești față de mai multe minore, polițiștii de  investigații criminale s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infrațiunii de agresiune sexuală. Activitățile s-au desfășurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul i de pe langa Judecătoria  Ploiești”

Comunicat IJP Prahova

Cercetarile au fost finalizate, iar dosarul  penal a fost inaintat unității de parchet cu propunere  legală, au mai informa polițiștii.

Citeşte şi:

Viceprimarul îl face ”habarnist” pe primarul Ploieștiului, după ce acesta l-a demis pe directorul clubului unde a lucrat asistentul medical cercetat pentru agresiune sexuală. Reacția primarului: ”Toacă degeaba sume colosale”

Părinții junioarelor de la CSM Ploiești: „Noi suntem «secta» care îl susține pe doctor”. Mama handbalistei de 13 ani: „Să facă poster cu dânsul și să și-l pună acasă, în baie”

Caz șocant la CSM Ploiești. O handbalistă de 13 ani povestește cum asistentul medical de la echipă pipăie sportivele minore la dușuri!

Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
PARTENERI - GSP.RO
Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
PARTENERI - PLAYTECH.RO
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
HOROSCOP
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
RECOMANDĂRI