Mergi direct la conținut »
Conducătorul unui club din Liga 1, bătut de un fotbalist: ”Vom depune plângere penală”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Conducătorul unui club din Liga 1, bătut de un fotbalist: ”Vom depune plângere penală”

Conducătorul unui club din Liga 1, bătut de un fotbalist: ”Vom depune plângere penală”

Violențele se extind în Liga 1. După pumnul în față aplicat de impresara Anamaria Prodan antrenorului Astrei Giurgiu, Dan Alexa, încă un incident șocant a zguduit fotbalul românesc.

Gsp.ro scrie că marți după-amiază a avut loc o altercație gravă între Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, și fotbalistul croat Filip Jazvić (28 de ani). Jucătorul l-a înjurat și l-a lovit cu pumnii în față pe oficialul echipei, care a fost nevoit să meargă la spital pentru îngrijiri.

Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a explicat pentru GSP.ro:

”Noi am decis că 2-3 jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvić, să îi transmită că vrem rezilierea amiabilă a contractului.

A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract.

Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”.

Răzvan Zamfir, poreclit „Moggi de România”, a sosit la Hermannstadt odată cu Iuliu Mureșan, în luna aprilie a acestui an.

Close
Închide
  Close