Cori „Coco” Gauff a trecut de șase adversare până acum, ultimele trei fiind Venus Williams, Magdalena Rybarikova și Polona Hercog.

Sportiva de numai 15 ani este cea mai tânără sportivă din Era Open care a ajuns pe tabloul principal de la Wimbledon direct din calificări, iar Simona Halep este prima jucătoare din Top 10 pe care o întâlnește.

„Simona este o mare jucătoare, ea concurează foarte tare. Sper ca fiica mea să se ridice şi să fie pregătită pentru această provocare. Cred că dacă va juca un tenis bun îşi va oferi unele şanse. Dacă va rămâne pozitivă şi va continua să lupte aşa cum a făcut-o în ultimul meci, nu ştii ce se va întâmpla. Cred că tenisul ei este suficient de bun”, a spus tatăl sportivei.

Își rezervaseră hotelul doar pentru o săptămână!

Principala problemă a lui Corey Gauff a fost că a trebuit să prelungească șederea la hotel, fiindcă rezervase locurile doar pentru o săptămână.

„Stăm într-un hotel şi a trebuit să ne prelungim şederea, dar este extraordinar.

Întâi, am rezervat pentru o săptămână, am prelungit pentru încă o săptămână, apoi a trebuit să o mai facem o dată. Coco a vrut să ajungă în a doua săptămână şi chiar vrea să câştige turneul.

Multe s-au întâmplat repede, a jucat multe meciuri, a atras multă atenţie. Juniorii sunt aici pentru turneul lor, aşa că s-a dus să-şi vadă câteva prietene”, a mai spus Gauff senior.


POVEȘTI DIN BUCUREȘTI / Ambiția de a avea un palat mai frumos decât cel regal. Istoria negustorului Nicolae Stănică, devenit Cesianu, amic al regelui Carol I

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații