De Ciprian Iana,

Asta după ce Corona Brașov a fost exclusă atât din competițiile europene, unde reușise calificarea în grupele Cupei EHF, cât și Liga Națională.

Federația Internațională de Handbal a decis, luni, ca locul Coronei Brașov în Cupa EHF să fie luat cu o altă echipă românească.

Este vorba despre Gloria Bistrița, formație pe care Corona Brașov o întrecuse dramatic în play-off-ul competiției cu 27-27, la Bistrița și 22-24, la Brașov!

Astfel, conform deciziei Federației Internaționale de Handbal, Gloria Bistrița a fost repartizată în grupa C a Cupei EHF, alături de echipele:
MKS Lublin (Polonia), ERD (Ungaria) și Odense Handbold (Danemarca). Primele meciuri se vor juca pe 4 și 5 ianuarie 2020.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a anunţat, în 19 noiembrie, că trei handbaliste ale echipei Corona Braşov, ale căror nume nu au fost dezvăluite la acea vreme, sunt suspectate de utilizarea unor proceduri interzise. Ele ar fi urmat o terapie cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA.

Ulterior, ANAD a notificat 17 jucătoare de la Corona că au apelat la terapia interzisă de WADA, iar Comisia de Disciplină a FRH a decis suspendarea tempoară a echipei de la poalele Tâmpei și din competiția internă.

Citeşte şi:

România a fost învinsă la scor de Suedia, în grupa principală la CM de handbal feminin. Calcule pentru JO 2020 de la Tokyo

Tomas Ryde rămâne selecționer și după CM de handbal feminin! Ce planuri are cu România

Englezii, la picioarele Simonei Halep: ”Nu mai are nimic de demonstrat în circuitul feminin de tenis”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși