MENIU CAUTĂ

VIDEO / Cosmin Contra, în galeria Simonei Halep la Madrid. În drum spre vestiare, a felicitat-o pentru calificare

Distribuie

La turneul de tenis Premier Mandatory deținut de Ion Țiriac, Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, are parte de o susținere consistentă, asta și pentru că multe persoane din sportul românesc au venit din țară în capitala Spaniei pentru mega-petrecerea pe care omul de afaceri o va da mâine, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani.

În tribună sunt români stabiliți la Madrid, iar în lojă au luat loc astăzi, în afară de Ion Țiriac, fosta mare gimnastă Nadia Comăneci, Mihai Covaliu, președintele COSR, și Ilie Năstase, fost șef al FR Tenis.

La meciul din turul trei, optimile de finală, câștigat cu 6-0, 6-0 în fața slovacei Kuzmova, imediat ce a ieșit de pe teren, în drumul Simonei spre vestiare a apărut, printre alții, Cosmin Contra, a cărui familie este stabilită la Madrid. În zonă mai erau Stania, mama sportivei, dar și Bogdan Enoiu, director de turneu.

La fotbal, România are meciuri, în preliminarii Euro 2020, la începutul luni viitoare, pe 7 iunie, la Oslo, cu Norvegia, și cu Malta, pe 10 iunie, tot în deplasare. Despre selecționerul Contra se știe că este mare pasionat de golf și de tenis de câmp.

Contra nu este singurul nume din fotbal văzut la ”Caja Magica”, în aceste zile. Brazilianul Ronaldo și atacantul Alvaro Morata, de la Atletico Madrid, au urmărit aseară victoria elvețianului Roger Federer în fața francezului Richard Gasquet.

Comentarii