MENIU CAUTĂ
09 Feb. 2018 12:53

Cota zilei din fotbal 9 februarie 2018. Cota zilei și avancronică pentru Telstar – Jong Ajax Amsterdam și Den Bosch – FC Eindhoven

Distribuie

Cota zilei din fotbal 9 februarie 2018. Două cote pentru pariuri avem pentru azi, ambele venind din cel de-al doilea eșalon al fotbalului din Olanda, Eerste Divisie. Meciurile pe care le vom analiza pe scurt în rândurile ce urmează sunt Telstar vs Jong Ajax și Den Bosch vs FC Eindhoven, acestea având startul la ora 21:00.

Telstar vs Jong Ajax

Telstar se află pe a 5-a poziție, cu 40 de puncte, după 23 de etape în care a adunat 11 victorii, 7 remize și 5 eșecuri. În toate aceste partide, echipa a marcat 44 de goluri, însă a încasat un număr mare, anume 42. După o serie de 7 meciuri la rând fără eșec, gazdele de azi se vor prezenta după înfrângerea suferită pe terenul celor de la Den Bosch, scor 3-2.

Dincolo, Jong Ajax Amsterdam se bate la promovare, ocupând locul 2, cu 48 de puncte, la doar 1 în spatele liderului Nijmegen. Echipa se bucură de una dintre cele mai eficiente ofensive din Eerste Divisie, având 57 de goluri marcate în 23 de etape. Oaspeții se află într-o formă bună, impunându-se în ultimele trei meciuri oficiale.

Acasă, Telstar este neînvinsă tocmai din septembrie 2017, în timp ce Jong Ajax practică un fotbal inconstant atunci când evoluează pe teren străin. Totuși, favoriți sunt oaspeții, aceștia impunându-se în majoritatea duelurilor directe. Chiar și așa, noi am ales să mizăm pe faptul că vom asista la un spectacol fotbalistic bun, în care vom vedea minim 4 goluri marcate, pronosticul având o cotă bună de 1.90.

Den Bosch vs FC Eindhoven

Den Bosch ocupă cea de-a 10-a poziție în campionat, având 32 de puncte. Golaverajul echipei este unul oarecum echilibrat, cu 39 goluri marcate și 32 primite. Gazdele suferă însă datorită jocului prestat, deoarece este unul inconstant, având o singură victorie în ultimele 7 meciuri oficiale.

Eindhoven stă chiar puțin mai rău, fiind pe locul 12, având cu 1 punct mai puțin decât adversarii de azi. Formația nu stă rău la capitolul ofensivă, cu 35 goluri marcate, însă suferă în apărare, acolo unde a primit 46 de goluri în 23 de etape. La fel ca cei de la Den Bosch, oaspeții de acum practică un fotbal inconstant, bifând în ultimele 5 etape 3 eșecuri și 2 victorii.

Den Bosch nu impresionează cu jocul prestat acasă, însă Eindhoven nu a mai câștigat în deplasare tocmai din noiembrie 2017. Așadar, ne așteaptă un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. De aceea, la fel ca primul meci, am ales să mizăm pe faptul că se vor marca cel puțin 4 goluri, bazându-ne pe statisticile ultimelor dueluri directe și nu numai. Pronosticul are o cotă bună de 2.05.

După cum se poate vedea, ambele cote au fost jucate și sunt recomandate spre a fi plasate la casa de pariuri online NetBet, una dintre cele mai apreciate din România.

Pariază cotele zilei din fotbal oferite de Pontul-zilei.com, unul dintre cele mai apreciate site-uri din domeniul predicțiilor pentru pariuri!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii