Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Crăciun din China! ^O societate bancară asiatică susține financiar FC Santa Claus, echipa finlandeză a Moșului / FOTO&VIDEO

Crăciun din China! ^O societate bancară asiatică susține financiar FC Santa Claus, echipa finlandeză a Moșului / FOTO&VIDEO

[gallery ids="1339646,1339644,1339645"]

FC Santa Claus, adică echipa lui Moș Crăciun, stârnește curiozitatea și interesul în întreaga lume. Mai nou, echipa finlandeză din Rovaniemi, care evoluează în liga a treia, a fost preluată de un grup de investitori chinezi. Asiaticii au parafat un acord de cinci ani!

FC Moș Crăciun, din Rovianemi, 10 kilometri de Cercul Arctic, s-a înființat în 1993, în urma fuziunii a două echipe obscure. „Toți copiii lumii iubesc fotbalul și pe Moș Crăciun. Este combinația perfectă „, a spus Juha Etelainen, președitele clubului.

În Miesten Kakkonen, liga a treia, FC Santa Claus e pe 7, din 10, cu 39 de puncte în 27 de etape (12 victorii, 3 egaluri). Conduce KPV, cu 58 de puncte.

Livestream și meciuri în China!

Mai nou, societatea chineză Bewin, atrasă de potențialul de marketing al grupării, a semnat un contract pe cinci ani cu acest mic club. Investitorii chinezi, care au organizat, de asemenea, Supercupa Italiei, la Shanghai, au făcut promisiunea de a difuza meciurile de la FC Moș Crăciun în format livestreaming.

Echipei FC Santa Claus ar putea juca două meciuri pe an în China.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close