Mergi direct la conținut »
Craiova îl vrea pe Claudiu Keșeru. Universitatea are cel mai bun trident ofensiv din Liga 1
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Craiova îl vrea pe Claudiu Keșeru. Universitatea are cel mai bun trident ofensiv din Liga 1

Craiova îl vrea pe Claudiu Keșeru. Atacantul nu mai este dorit la Ludogoreț, iar în pauza de iarnă ar putea ajunge sub comanda italianului Devis Mangia. 

CS U Craiova, locul 3 în Liga 1, la șapte puncte de liderul CFR Cluj, dorește să-și întărească astfel compartimentul ofensiv pentru a încerca să dea lovitura în play-off și să câștige titlul de campioană.

Claudiu Keșeru a semnat cu Ludogoreţ în august 2015, iar în acest sezon a marcat deja nouă goluri în cele 13 meciuri jucate în campionat.

Craiova are cel mai bun trident ofensiv din țară! Gustavo Vagenin e al doilea golgheter al campionatului, cu 9 goluri, şi a pasat decisiv de 3 ori. Băluţă stă şi el foarte bine, cu 7 goluri şi 3 pase de gol; în timp ce Mitriţă a înscris de 5 ori. Se remarcă şi Andrei Burlacu: intrat de cele mai multe ori în repriza a doua, a reuşit să marcheze de 4 ori, să dea 2 assisturi şi să scoată 2 penalty-uri.


Citește și: Spectacole, focuri de artificii, vin fiert, fasole cu ciolan și luminițe festive, de Ziua Națională în marile orașe

Close
Închide
  Close