13 Sep. 2017 17:59

Crezul noului selecționer. ”Acest fotbalist n-ar trebui să lipsească de la națională”. E apropiat de un anumit impresar

Distribuie

Crezul noului selecționer. ”Acest fotbalist n-ar trebui să lipsească de la națională”. E apropiat de un anumit impresar.

După un meci Viitorul – Dinamo, Contra îi dădea sfaturi lui Daum: ”Nedelcu îmi place mult. Nu ar trebui să lipsească de la națională”. Între timp, Dragoș Nedelcu a trecut de la Viitorul, cu care a câștigat titlul în sezonului trecut, la vicecampioana FCSB, într-un infinit troc Gigi Becali – Gică Hagi.

”Guriță” este apropiat de familia impresarului Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf. Au o relație naș-fin. 

Asta în condițiile în care Răzvan Burleanu se tot laudă că venirea lui la FRF, în martie 2014, a scos naționala de sub influența impresarilor care dictau jucătorii la lot, trimiterea fiind la frații Ioan și Victor Becali, închiși în ”Dosarul Transferurilor”.

La nivel de moralitate, Contra nu dă pe-afară, în condițiile în care România scapă de un selecționer dovedit în trecut că s-a drogat cu cocaină.

Timișoreanul era cunoscut ca un lider, dar a călcat strâmb, tot pe când era jucător. În timp ce era căsătorit, a fost prins în patul celebrei Laura Andreșan.

Loading...
Comentarii