De Ciprian Iana,

Din lotul deplasat în Japonia de selecționerul Thomas Ryde nu a făcut parte cele patru handbaliste de la Corona Brașov care au primit convocări: Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Daria Bucur.

Asta dupăp ce clubul Corona Brașov a intrat într-un imens scandal, după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că ANADnotificat oficial trei sportive, dintre care două chemate la lot, Bazaliu și Laslo, că ar fi apelat la terapia cu laser intravenos, lucru interzis de WADA.

Cum în cuplă se pare că sunt toate jucătoarele de la Corona Brașov, staff-ul tehnic a decis să renuțte la toate jucătoarele sleceționate inițial de la gruparea de sub Tâmpa pentru CM 2019.

”Astăzi (n.r. – miercuri) plecăm în Japonia, iar peste 10 zile debutăm la Campionatul Mondial împotriva Spaniei. Suntem alături de fetele care au rămas acasă și sperăm ca această situație să se rezolve cât mai repede. Știm că ne vor transmite toată energia lor. Hai România!”, a notat Cristina Neagu pe Facebook.

Cristina Neagu, 31 de ani, este liderul naționalei feminine de handbal a României, care va juca la CM din Japonia în grupe cu: Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).

Citeşte şi:

Câți ani de suspendare riscă cele trei handbaliste de la Corona Brașov acuzate de dopaj

GSP: Acuzații de dopaj în handbalul feminin românesc. Trei componente ale naționalei, suspectate că ar fi apelat la o terapie interzisă de Agenția Mondială Anti-Doping

Handbalistele din naționala României au plecat în Japonia, la CM: ”Scopul nostru: o medalie”. Noutăți în lot

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală