Mergi direct la conținut »
Cristina Neagu, mesaj emoționant după înfrângerea cu Esbjerg, din Liga Campionilor la handbal: ”Răbdarea și timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Cristina Neagu, mesaj emoționant după înfrângerea cu Esbjerg, din Liga Campionilor la handbal: ”Răbdarea și timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit”

CSM București a suferit, duminică, prima înfrângere în actuala ediție din Liga Campionilor la handbal feminin, fiind învinsă cu 25-21, pe teren propriu, de Esbjerg (Danemarca).

De Ciprian Iana,

În acest meci a jucat și starul echipei bucureștene, Cristina Neagu, 31 de ani, revenită de curând după o accidentare care a ținut-o departe de teren aproape 11 luni.

Cristina Neagu a marcat de trei ori, dar, pe fondul greșelilor comise de coechipierele sale, n-a fost suficient, CSM București pierzând jocul fără drept de apel.

”Cu siguranță că înfrângerile sunt mereu dureroase, dar când treci prin câte am trecut eu, în mod special în acest an, îți dai seama că durerea sufletească pe care o simți atunci când nu poți juca este incomparabil mult mai mare decât atunci când pierzi un meci”, a notat, după meci, pe Facebbok, Cristina Neagu.

Marea handbalistă a adăugat: ”Mă bucur enorm să fiu pe teren, iar răbdarea și timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit”.

În celălalt meci al grupei B, disputat duminică, MKS Perla Lublin – Rostov pe Don 20-30.

În clasament, Rostov pe Don ocupă primul loc, cu 7 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 7 puncte, Esbjerg, 6 puncte, MKS Perla Lublin, 0 puncte. Primele trei clasate s-au calificat în grupele principale.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 16 noiembrie, Rostov – CSM Bucureşti, respectiv 17 noiembrie, Esbjerg – MKS Perla Lublin.

Close
Închide
  Close