Mergi direct la conținut »
Cupa Companiilor, ajunsă la a 3-a ediție, își va desemna astăzi campioana
Sport Libertatea > Sport > Cupa Companiilor, ajunsă la a 3-a ediție, își va desemna astăzi campioana

Cupa Companiilor, ajunsă la a 3-a ediție, își va desemna astăzi campioana

Arena Alexandreea Club va găzdui, sâmbătă, 21 februarie, finalele turneului "Cupa Companiilor", desfășurat în București. 

Competiția, care se desfășoară în sistem 5+1, pe gazon artificial, urmează regulile asemănătoare celor de la minifotbal.

Renault Roumanie și AD Auto Total s-au impus fără probleme în semifinalele „Cupei Companiilor” 2015 și se vor reîntâlni în finala turneului, desfășurat sub egida AFAN.

Cap de serie nr.1 în acest turneu (deținătoarea Cupei, vicecampioana Ligii și liderul turului din 1.Liga), Renault Roumanie a evoluat economicos cu revelația turneului hibernal de pregătire, debutanta Lidl România, și s-a impus cu scorul de 5-2.

AD Auto Total s-a impus în fața celor de la Lindab, cu scorul de 3-1, jucând un fotbal pe contraatac și profitând de breșele din defensiva adversarilor.

Turneul precedent a fost consemnat în urmă cu patru luni. În finală s-au înfruntat aceleași echipe, Renault impunându-se în repriza de prelungiri, scor 5-3, după 3-3 în timp regulamentar

Finala mică se va desfășura între echipele Lidl Romania și Lindab, cu începere de la ora 14:00, fiind succedată de finala mare, dintre Renault Roumanie și AD Auto Total, care se va disputa la ora 15:00.

 

 

 

Close
Închide
  Close