MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 19:02

Dan Petrescu și Nicolae Dică depind de titlu. Dacă ratează campionatul, pleacă de la CFR Cluj, respectiv FCSB

Distribuie

Dan Petrescu și Nicolae Dică depind de titlu. Dacă ratează campionatul, pleacă de la CFR Cluj, respectiv FCSB.

CFR Cluj și FCSB se luptă 'la baionetă' pentru titlu în acest sezon. Viitoarea câștigătoare a Ligii 1 se va decide, duminică, după disputarea ultimei etape din play-off.

După acest trofeu FCSB aleargă de trei ani, iar CFR Cluj de șase, așa că miza este uriașă pentru ambele echipe. Iar acest lucru se simte și pe cele două bănci tehnice, unde antrenorii Nicolae Dică, respectiv Dan Petrescu trebuie să câștige campionatul pentru a-și 'securiza' postul.

'Eu trebuie să mă gândesc la meciul cu Viitorul, cel mai important al sezonului pentru noi, unde jucăm cu trofeul pe masă. Nu e important ce face Dan Petrescu, e important ce face CFR Cluj. Întâi, trebuie să jucăm meciul cu Viitorul, apoi mai vedem”, a declarat Dan Petrescu. Însă tot el amenința, cu câteva zile în urmă, că va pleca la finalul actualului sezon: 'Nu mă mai tem de nimeni şi de nimic, pentru că vreau să plec la finalul sezonului, vreau să plec din România, nu mai vreau să rămân! Sunt hotărât sută la sută, indiferent ce se va întâmpla'.

'Asigurările' lui Gigi Becali

În ceea ce-l privește pe omologul său de pe banca echipei FCSB lucrurile stau la fel, cu toate că Gigi Becali, patronul 'din umbră' al trupei bucureștene, a dat asigurări că Nicolae Dică va rămâne. 'O să plece Alibec şi va rămâne Dică antrenor. Orice s-ar întâmpla, câştigăm, nu câştigăm, Dică rămâne antrenor, pleacă Alibec, să scăpăm de el odată, că ne-a mâncat zilele'.

Nicolae Dică / FOTO: HEPTA

Evident, totul este relativ la Gigi Becali, același personaj declarând răspicat, în urmă cu o lună: 'Vă spun și în chineză, și în turcă, să se înțeleagă odată pentru totdeauna: Dică nu pleacă de la FCSB, dacă va câștiga campionatul! Un miliard la sută va mai rămâne încă un sezon dacă ia titlul!'. Nicolae Dică are contract cu FCSB până în iunie, iar Dan Petrescu până în vara anului viitor. La Cluj, pentru partida CFR – Viitorul, s-au vândut deja 7.000 de bilete în mediul online şi sunt şanse să se joace cu casa închisă.


EXCLUSIV. Pod după aproape trei decenii. Întâlnire istorică dintre primul și actualul solist Direcția 5

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii