Mergi direct la conținut »
Daniel Chiriță și-a arătat mușchii pentru o revistă de profil. Fostul campion al României mai joacă la 42 de ani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Chiriță și-a arătat mușchii pentru o revistă de profil. Fostul campion al României mai joacă la 42 de ani

Daniel Chiriță și-a arătat mușchii pentru o revistă de profil. Fostul campion al României mai joacă la 42 de ani

Daniel Chiriță și-a arătat mușchii pentru o revistă de profil. Fostul campion al României cu Rapid mai joacă la 42 de ani, la Petrolul, în liga a patra.

”Super fericit, astăzi, 31.01.2017, coperta Men’s Health a apărut! Mulțumesc susținătorilor”, a scris cel supranumit ”Chiru” pe pagina sa de pe un site de socializare.

Încă activ la Petrolul 52 Ploiești (liga a IV-a), fotbalistul de 42 de ani, este campion ”Mens Health”! Fundaş central şi-a dezvoltat în ultimii ani o pasiune pentru fitness, prezenţa zilnică la sală oferindu-i, în această toamnă, şi perspectiva de a participa într-o competiţie organizată de revista ”Mens Health”.

Fotbalistul de 42 de ani s-a înscris în concursul prin care se desemna ”coperta” ediţiei din luna februarie 2017 a revistei şi, după ce a trecut de primele etape, a ajuns în finala acestei întreceri, alături de alţi 14 pasionaţi de fitness, finală pe care a și câștigat-o pe 12 decembrie.

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară și încă mai e în activitate ca sportiv, fiind unul dintre cei mai longevivi jucători români.Chiriță este legitimat în acest moment la Petrolul 52 Ploiești.

Câștigător al Cupei României cu Petrolul Ploiești în 1995 și campion cu Rapid (1999; aici a mai cucerit o Cupă și o Supercupă), Daniel Chiriță a mai evoluat la Universitatea Craiova, FC Național, UTA, Zenit St. Petersburg (Rusia), Șahtior (campion, 2003, Metalist Harkov și Stal Alcevsk (Ucraina).

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară, iar fiul său, Alex, legitimat la CFR Cluj, îi calcă pe urme.Tată și fiu, Daniel și Alex au fost legitimați chiar la aceeași echipă!

”Încerc zi de zi să devin un model pentru cei din jur prin sport și muncă: pentru familie, prieteni, pentru colegii de la naționala de fotbal a artiștilor, pentru copiii de la școala mea de fotbal”  Daniel Chiriță – cel mai tare manechin din țară dintre fotbaliști și cel mai tare fotbalist dintre manechini. Chiru deține o școală de fotbal la Ploiești, echipele sale evoluând sub titulatura Petrolul 95 Ploiești, și e antrenor jucător al naționalei artiștilor!

Daniel Chiriță și-a arătat mușchii pentru o revistă de profil: ”Nu țin dietă, dar sunt atent la ce mănânc. Și fac mult antrenament!”

Cum se menține Chiru. Soluția pare simplă când o spune: ”Nu am nici o dietă. Dar, într-adevăr, sunt foarte atent la ce mănânc. 60% e hrana atent aleasă, restul e antrenament, mult antrenament. Mă simt ca la 20 de ani și sper să trăiesc clipa când Petrolul va reveni în prima ligă”.

Și fetele de la scrimă, campioane olimpice, au ținut o copertă, a revistei Bazaar.

 

Close
Închide
  Close