Mergi direct la conținut »
Daniel Pancu se face antrenor. Până atunci, fostul internațional vrea să activeze ca manager
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Pancu se face antrenor. Până atunci, fostul internațional vrea să activeze ca manager

Daniel Pancu se face antrenor. Până atunci, fostul internațional vrea să activeze ca manager

De Daniel Conțescu,

Daniel Pancu se face antrenor. Până atunci, fostul internațional vrea să activeze ca manager.

Fostul start al ”vulturilor”, autodeclarat rapidist pe viață, a vorbit, înaintea derby-ului Fener – Beșiktaș 0-0, disputat săptămâna trecută. El și-a deschis sufletul pentru site-ul goal.com, varianta turcească.

”Pancone” (39 de ani) a început prin a povesti despre meciul de pomină din 2005, când a intrat în poartă, la jocul Fener – Beșiktaș 3-4. 

”Am început acel meci surprinzător pe banca de rezerve, antrenorul a luat decizia de a mă folosi în repriza a doua. A fost un meci cum rar se poate întâmpla. Portarul nostru, Cordoba, a făcut un fault, și, pentru că a continuat să protesteze, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În primul moment, Ronaldo Guiaro a luat mănușile de portar și a vrut să intre în poartă, dar de pe banca de rezerve, al doilea portar, Murat, i-a spus antrenorului că eu apăr foarte bine la antrenamente, iar antrenorul a luat decizia să intru în poartă. Ar mai fi fost vorba de Ahmed Hassan, dar era prea scund pentru a fi portar. Eu, în copilărie, la echipa de fotbal din Iași, am jucat 6 luni pe postul de portar”, a declarat Pancu. 

”Rar se poate uita un astfel de meci. Am intrat la 3-2 pentru Beșiktaș, apoi Fener a egalat, 3-3, din penalty. Toată lumea credea că Fener va marca și golul 4, dar nu a fost așa. Am avut câteva intervenții de adevărat portar, deși în fața mea se aflau jucători de mare valoare, precum Alex, Anelka, Van Hooijdonk. Au fost acele 8 minute de prelungire și în ultimul minut, Beșiktaș a marcat cel de-al 4-lea gol. 4-3, un scor pentru istorie. Cred că a fost ultima victorie pentru Beșiktaș într-un meci disputat acasă la Fenerbahce. După meci, președinții au venit la vestiar să ne felicite, iar suporterii au venit în baza de la Umranye, a fost ceva extraordinar, ceva ce nu voi uita vreodată”, a adăugat Pancu.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Daniel Pancu se face antrenor. ”Lucescu e un idol. Ca un tată”

Pancu o va lua pe calea antrenoratului cât de curând: ”În vara anului 2017 îmi voi lua legitimația de antrenor, apoi va trebui să îmi iau licența Pro. Vreau să devin antrenor, dar până atunci aș putea lucra și ca manager. Nu am primit nici o ofertă până acum. Pentru moment, sunt analist la postul TV Digi Sport, unul dintre cele două care au drepturile TV pentru campionatul din România. Vreau să devin antrenor și pentru experiența pe care o am lucrând cu mulți antrenori. Dintre toți, Mircea Lucescu este cel mai bun, la mare distanță. Pentru mine, Lucescu e un idol. Ca un tată”.

”Pentru mine, suporterii lui Beșiktaș sunt numărul 1 în lume. Realizează o atmosferă cum nu mai întâlnești în altă parte. Obțineau recordul de zgomote și pe vechiul stadion, care nu era acoperit. Îmi închipui ce este acum pe noul stadion, pe care încă nu l-am văzut. Abia aștept să revin pe stadionul pe care am petrecut momente extraordinare”, a încheiat fostul internațional.

Daniel Pancu a evoluat la Beșiktaș Istanbul în perioada 2002-2005. În acest moment, după 13 etape, Beșiktaș este pe locul 2 în Șuperlig, cu 29 de puncte, la două puncte în spatele liderului Istanbul BB.

Close
Închide
  Close