„Înaintea meciului cu Kvitova am intrat în vestiar. Nu putea să meargă. Repet, nu putea să meargă, nu să alerge. A trimis pe cineva să-i cumpere pantofi de sport cu un număr mai mare pentru a putea să-şi pună bandeje la degete. Numai ea ştie prin ce chinuri a trecut.

90% dintre sportivi nu ar fi intrat pe teren în asemenea condiţii. Îşi doreşte să joace bine şi să câştige pentru România. După primul meci, pierdut cu Pliskova, a plâns toată seara', a declarat George Cosac, la ProSport LIVE.

Simona Halep a câștigat, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, meciul de duminică, disputat contra Petrei Kvitova și a făcut 2-1, la general, pentru România. Monica Niculescu și dublul Mitu/Olaru au pierdut ultimele două partide, iar Cehia s-a calificat în semifinalele FED Cup.

Are probleme de doi ani la coapsa stângă

Și asta n-a fost totul. Simona a tras cât a putut de ea, iar imaginea suprinsă de agenția Hepta cu piciorul stâng deformat de efortul suprasolicitant face cât o mie de cuvinte. Este exact coapsa care o chinuie pe Simona de doi ani încoace.

TENIS FEMININ:ROMANIA-CEHIA,SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA FED CUP (6.02.2016)

Ultima oară, Halep a acuzat dureri la coapsa stângă, în septembrie, la US Open. Atunci, campioana românilor a jucat cu un bandaj gros ultimele sale meciuri de la Flushing Meadows, cu Sabine Lisicki și cu Flavia Pennetta. 

US Open Tennis