Mergi direct la conținut »
Ministru de interne accelerează lucrurile la stadionul Dinamo: ”E prioritar!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Dinamo, pe urmele Stelei. ”Câinii” pot fi dați afară din Ștefan cel Mare! ”Dacă mai vrea să joace în «Groapă», Negoiță trebuie să negocieze cu Badea. E deranj mare” | EXCLUSIV

De Octavian Cojocaru, . Ultimul update Marți, 18 octombrie 2016, 14:42

Dinamo a luat-o pe urmele Stelei. ”Câinii” FC Dinamo n-are probleme doar de ordin sportiv, echipa lui Ioan Andone ajungând pe locul 8, care duce în play-out-ul Ligii 1, după o serie neagră de trei înfrângeri consecutive, ci și administrativ.

Ad placeholder

Ionuț Negoiță, patronul FC Dinamo 1948, este ”înghesuit” de CS Dinamo și de Nicolae Badea, fostul șef al ”câinilor”. Exact ca în cazul scandalului dintre Gigi Becali și Armată, Negoiță e pândit de ”fantomele” trecutului.

Ionuț Negoiță a tot spus în ultima perioadă că vrea să cedeze acțiunile, că s-a săturat de fotbal, că vrea să scape. Dincolo de posibila „scârbă” acumulată în timp, Negoiță mai are un motiv pentru care bate în retragere.

Ionuț Negoiță a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Nicolae Badea în martie 2013. Între timp, a băgat echipa în insolvență, a reușit s-o scoată (e singura formație din România care a reușit să depășească insolvența), dar, în plan sportiv, echipa n-a reușit nimic: niciun trofeu, nicio calificare europeană, nimic.

”Negoiță nu i-a plătit nimic lui Badea pentru acțiuni!”

Când să apuce să ducă gruparea „câinilor” spre culmile gloriei de altădată, Negoiță s-a trezit prins cu ușa de fantomele trecutului. Ca să închirieze „Groapa” pentru meciurile de acasă, Ionuț Negoiță trebuie să apeleze la Nicolae Badea.

Badea a avut un proces cu CS Dinamo, pe care l-a câștigat, iar acum are dreptul să închirieze baza din ”Ștefan cel Mare”. ”Au fost niște procese și, acum, recent, s-a dat o sentință definitivă. CS îi concesionase lui Badea toate terenurile din complex, principalul, Victoria, Piți Varga, terenurile sintetice, tot, pe o perioada de 40 de ani. Apoi le-au vrut înapoi și l-au dat în judecată. Dar Badea a câștigat. Acum, dacă vrea să închirieze vreun teren din complexul Dinamo, Negoiță trebuie să negocieze cu Badea. Echipa «satelit» s-a mutat pe Electromagnetica pentru antrenamente și joacă pe Romprim, iar echipele de juniori mari s-au dus pe Granitul. Numai câteva grupe mai mici, 2005, 2006 și 2007, mai fac antrenament în complex, pe un colț de teren. Pentru cât timp, nu se știe. Nici echipa mare nu se știe cât va mai juca acolo. Mai ales că se aude că Negoiță nu i-a plătit nimic lui Badea din 2013 și până azi. Iar Badea zice că are palmaresul”, ne-a dezvăluit un apropiat al grupării din Ștefan cel Mare.

Ad placeholder
Vladimir Putin anunță că a aprobat primul vaccin anti-COVID-19 din lume: „Fiica mea a fost vaccinată”
Recomandări
Vladimir Putin anunță că a aprobat primul vaccin anti-COVID-19 din lume: „Fiica mea a fost vaccinată”
 
Ionuț Negoiță și Nicolae Badea îi plimbă pe „câini” de la unul la altul FOTO: Vlad Chirea

Ionuț Negoiță și Nicolae Badea îi plimbă pe ”câini” de la unul la altul FOTO: Vlad Chirea

”Augustin i-a înjurat de i-a spart”

”E deranj mare la Dinamo. E cam ca la Steaua, tot cu procese, cu dat afară din stadion. Dar măcar ăia de la Steaua și-au făcut baza aia în Berceni, la Arcom. Cică e foarte tare, se mută acolo cu tot cu echipa mare, tineretul, juniorii. Acum Dinamo o să se plimbe prin tot Bucureștiul. Să vedem unde va juca echipa mare dacă nu s-or înțelege la chirie”, ne-a mai dezvăluit „insiderul” dinamovist.

În această vară s-a constituit și o echipă de seniori a celor de la CS Dinamo, care recent a jucat cu una dintre ”urmașele” Rapidului. ”La echipa mare a celor de la CS Dinamo a fost numit Marin Dragnea, fostul mare dinamovist. CS a făcut echipă de seniori fiindcă altfel nu putea să demareze proiectiul unui nou stadion, decât dacă aveau o echipă. Chestii birocratice. Dar acum, când Badea a luat terenurile, lucrurile s-au complicat iar și mai rău. Recent a fost însă un meci de juniori între CS Dinamo și FC Dinamo. La CS, antrenor Ionel Augustin, la FC – Florin Bratu. Și le zicea Augustin la ai lui numai «Rupeți-i! Omorâți-i!». Bratu nu zicea nimic, dar mai bine că a tăcut, că poate ieșea vreun scandal și mai mare. Augustin i-a înjurat de i-a spart pe ai lui Negoiță”, a încheiat sursa noastră.

Ad placeholder
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Doliu mare pentru Dan Negru. A murit la 47 de ani: 'Am construit împreună...'
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Doliu mare pentru Dan Negru. A murit la 47 de ani: 'Am construit împreună...'
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close