Crotone - Livorno

Bălașa, dreapta, în tricoul lui Crotone

115552441-fdd90716-8bd6-445a-920b-b878d55013e5

Adrian Stoian

Bălașa e împrumutat de AS Roma la Crotone, din 2014 (37 de meciuri, 2 goluri, în total). Stoian, ex-Roma, Pescara, Bari, Chievo sau Genoa, e la Crotone din acest sezon. A mai jucat la echipă în returul stagiunii trecute (16 meciuri, un gol).

Visurile de mărire ale lui Crotone se sugrumă brusc. Cel mai important meci al clubului nu va fi pe teren, ci se va juca, în câteva săptămâni, la Curtea de Apel din Catanzaro. Pe adresa celor de la Crotone a fost emisă o cerere sechestru, avansată de către Direcția Antimafie Catanzaro. Compania fraților Raffale și Gianni Vrenna, ar fi, de fapt, o verigă a unei lungi liste de firme cu bunuri sechestrate, cu o valoare totală de aproximativ 800.000.000 de euro. Multe dintre firme ar aparține mafiei calabreze ‘Ndrangheta, specializată în trafic de droguri!

Mafia calabreză, cunoscută şi sub numele de ‘Ndrangheta, specializată în traficul de droguri şi extorcare, încasează de pe urma acestor activităţi de crimă organizată miliarde de euro. Ea este una dintre cele mai puternice grupări infracţionale din lume şi şi-a extins influenţa şi reţelele din Italia pe întregul glob.

Conform presei italiene, procurorul Giovanni Bombardieri a dispus, ca măsură preventivă, ca Raffaele și Gianni Vrenna să poarte un dispozitiv special car indică locul în care se află. Boșii lui Crotone au interdicția de a părăsi orașul.