Povestea de dragoste dintre Cătălina și Tommy, cel mai bun gimnast din Porto Rico, medaliat cu aur la Jocurile Centralamericane, locul 6 la inele, la Jocurile Olimpice de la Londra,  s-a născut în 2012. Cei doi sportivi s-au cunoscut în sală, la un concurs internațional, și s-au plăcut din prima clipă. Ponor tocmai ieșite dintr-o relație cu un om important din sportul românesc, Tommy era ”solo”.

Imediat după ratarea aurului la sol, la Londra, entuziasmată, Ponor și-a anunțat logodna cu Tommy. Cu gândul la iubit, sportiva din Constanța a considerat că nu gresește cu nimic dacă își face publice, în presă, planurile de viitor, mai ales într-un moment în care avea nevoie de deconectare. De altfel, după JO, constănțeanca a luat o pauză de aproape trei ani.

Abia anul trecut, a revenit în sală, iar acum conduce România în drumul spre calificare la Rio. Turneul preolimpic are loc chiar în Brazilia, între 16 și 22 aprilie.

2j1351uIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Tommy Ramos este absolvent al Facultății de Arhitectură din cadrului Universității Penn State (SUA). E specialist la inele și e supranumit de presa din tara lui ”Golden Boy”. Are două surori, Nicole și Paola. Recent a fost votat între cei mai sexy 50 de sportivi ai lumii (MSN l-a pus pe o listă pe care se mai află Hope Solo, Ana Ivanovici, Maria Șarapova, Serena Williams ori Rafael Nadal).

?

A photo posted by Tommy Ramos (@tommyramos_pur) on

În ciuda distanței, Cătălina și Tommy au conservat relația. Ponor a fost în Porto Rico, la Tommy acasă, iar Ramos a fost de mai multe ori în țara noastră, petrecându-și Sărbătorile de iarnă în România.

Totuși, logodna și așteptata nuntă au întârziat, iar anul trecut Tommy s-a debarasat de frumoasa româncă.

Se pare că și între cele două soacre au apărut neînțelegeri majore. De vreme ce declarațiile lor erau diametral opuse.

”Este adevărat! Cătălina se va logodi după Olimpiadă. Evenimentul va avea loc la Constanța și va fi ceva restrâns, în familie. Vreau să-i cunosc și eu pe părinții lui Tommy. Oricum, este alegerea Cătălinei, eu nu ma implic în viața ei personală. Îi respect alegerile”, spunea Carmen, mama Cătălinei.

media_144456839659690900

”Nu știu de ce se tot vorbește despre asta. Tommy este o persoană publică și văd acum că toată lumea vrea să-l ia de bărbat! Aud că aș fi venit prin România, că sunt prietenă cu mama fetei asteia… Da, ei se cunosc, dar nu se logodesc sau căsătoresc, nici vorbă! Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea. Iar cei care mă cunosc, știu că sunt ca o cloșcă protectoare pentru cei trei copii ai mei. Oameni buni, nu mai credeți tot ce se spune!”, para mama lui Ramos în presa portoricană.

IMG_8981

În urmă cu doar un an, Ponor și Ramos pozau în cuplul perfect. Ei realizau o ședință foto pentru ”Primera Hora”, cel mai important ziar din Porto Rico. Interviul video fusese acordat în Grădina Botanică a Muzeului de Arte din Puerto Rico. Ce decor de vis!

”Nu ştiu exact când a început totul. Am vorbit, am stat multe ore să încercăm să ne înţelegem, să ne descoperim. Apoi, am devenit apropiaţi. Nu a fost un moment exact în care a început această relaţie. Am luat totul pas cu pas şi totul a venit natural”, a povestit Ponor.
Ramos a dat mai mult ”din casă”: ”La început am vrut s-o cunosc. Dar era mereu la antrenamente. Era serioasă, avea o faţă de poker. Am vrut să-i atrag atenţia, dar e o persoană care îşi face treaba foarte profesionist. Faptul că am vrut să-i abat atenţia de la treaba ei a deranjat-o. A fost o perioadă destul de intensă, pentru ca ea era supărată pe mine”. El a vorbit despre perioada petrecută în România, la începutul anului 2012, când lotul portorican a venit în cantonament la Izvorani. După ce lucrurile au devenit serioase, a fost pusă în discuţie şi problema cea mai mare: distanţa. Cătălina recunoaştea că a fost speriată la început de acest aspect.

 

Cătălina Ponor, trei luni în vacanţă la iubit

”La început nu vroiam să mă implic. Era distanţa foarte mare, el era la 15-17 ore depărtare. Toate astea mă făceau sa fiu un pic reţinută în ceea ce priveşte o relaţie, căci nu ştiam dacă va funcţiona”, recunoştea Ponor, care a stat trei luni în Puerto Rico, alături de iubitul ei. Când a fost atacat şi subiectul unei posibile căsătorii, ambii au spus, totuși, că încă nu se pune problema. ”Lăsăm totul să vină de la sine. Când vom fi pregătiţi, vom face şi acest pas şi vom face şi un anunţ oficial”, a declarat Ponor. La rândul său, Ramos a spus că ”deocamdată nu ne gândim la căsătorie. Suntem foarte fericiţi aşa cum suntem acum. Acum trebuie să mă concentrez pe antrenamente, pentru că vreau să mă calific la Jocurile Olimpice din 2016. Aşa că acum aşteptăm să se termine acest capitol din viaţa noastră şi după aceea vom face şi acest pas”.

La finalul anului trecut, totul s-a destrămat. Aparant fără explicații. Însă s-a aflat și motivul: de aproape două luni, scrie presa de la San Juan, Tommy și-a găsit pe altcineva.

Un poquito de sol para esta jinchera! ✌️? con @vilmariemojica

A photo posted by Tommy Ramos (@tommyramos_pur) on

E vorba de una dintre cele mai frumoase sportive din lume, voleibalista Vilmarie Mojica (30 de ani).

2j1351uIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Gimnastul a publicat o fotografie pe un site socializare, în care apare la plajă alături de noua sa cucerire. „Un pic de soare pentru această această frumusețe!”, a comentat Tommy. Pentru noua sa iubită, Ramos și-a schimbat și look-ul, devenind…grizonat!

?

A photo posted by Tommy Ramos (@tommyramos_pur) on

”Ramos și Mojica au reprezentat Cuba în competițiile internaționale. Cu toate acestea, prietenia lor merge și dincolo de terenul de sport”, a notat ”Primera Hora”, pe 17 februarie.

? con Tommy y Ale! #Llególafiesta #Sanse

A photo posted by Vilmarie Mojica (@vilmariemojica) on

Vilmarie Mojica (născută 13 august 1985) e căpitanul naționalei de volei feminin a statului Porto Rico, cea mai bună jucătoare din campionatul intern, cu 5.000 de puncte câștigătoare. Obișnuită a revistelor glossy, Vilmarie apare regulat pe coperta acestora, fiind cea mai solicitată sportivă din micuța țară din America Centrală.

Cine e Cătălina Ponor:

  • Jocuri Olimpice – trei medalii de aur (cu echipa, sol şi bârnă, 2004), argint (sol, 2012), bronz (cu echipa, 2012);
  • Campionate Mondiale – trei medalii de argint (cu echipa, sol şi bârnă, 2003), două de bronz (bârnă 2005 şi cu echipa 2007);
  • Campionate Europene – şapte medalii de aur (2 cu echipa în 2004 şi 2012, 4 la bârnă în 2004, 2005, 2006, 2012 şi una la sol în 2004), două de argint (cu echipa în 2006, la sol în 2012) şi una de bronz (la sol în 2006).
  • Palmaresul Cătălinei Ponor mai include numeroase medalii cucerite la Cupele Mondiale, la bârnă şi sol.

Vilmarie Mojica are în palmares trei titluri naționale și medalii cu naționala la diverse competiții panamericane. Ea joacă acum la Valencianas de Juncos . În 2010, a evoluat în Europa, la VK Baku, iar doi mai târziu – la Villa Cortese, în Italia.

Luni, la sosirea acasă de la competiția de pregătitre din Belgia, de la Mouscron, Cătălina e evitat elegant subiectul separării de Tommy: ”Nu-mi place să vorbesc de viața mea personală. La întrebarea ”Cum stau cu dragostea?”, pot doar să-ți răspuns că, în acest moment, eu mă concentrez pe turneul de calificare la Olimpiadă, care va avea loc la Rio, între 16 și 22 aprilie. Atât! Mulțumesc!”.

VIDEO INTERVIU CU PONOR, AICI.

Urmărește-ne pe Google News