„Participarea echipei ATR în turneul „Fotbalul susține viața” este rezultatul legăturilor pe care organizația noastră le-a creat de-a lungul timpului cu organizații similare din Europa și din lume. Relațiile cu vecinii se materializează în participarea la evenimente comune cu scopul susținerii reciproce și al schimbului de experiență. Sunt mândru că am putut să particip alături de o echipă minunată, cu spirit de învingător și de fair-play, echipa ai cărei membri susțin și desfășoară în mod constant campanii pro donare”, a declarat președintele asociației, Gheorghe Tache, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

_mg_0205_19977400 img_20150501_160307_87171600

Potrivit comunicatului, echipa ATR a fost formată din Gheorghe Tache, Mircea Ciorcan, Sorin Floarea, Ion Băjan – transplantați renal, David Pompei – transplant de cord, Valeriu Ioniță – transplant hepatic, Valentin Popa – donator, Vladislav Brașoveanu – chirurg transplantolog, Cătălin Pană, Roberto Gunciu, Florin Cojoc, Ioan Grigoraș, Ioan Știrbets, Ștefan Tudorache, foști jucători de fotbal.

Echipei românești i s-a mai alăturat, în timpul desfășurării competiției, deputatul Nicolae Mircovici.

Turneul de fotbal care s-a desfășurat în perioada 1-3 mai în Bulgaria a avut ca obiectiv promovarea donării de organe în scop terapeutic și schimbarea atitudinii publice față de donare.

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri