MENIU CAUTĂ

ECHIPA NAŢIONALĂ / Iordănescu a fost numit selecţioner, chiar de ziua Armatei

Distribuie

UPDATE / La puţine momente de la anunţul federaţiei, căpitanul Ciprian Marica a postat pe conturile sale de socializare un mesaj pentru noul staff tehnic: "Baftă multă, nea Puiu şi echipei dvs, lui Vio, lui Daniel, lui Ionuț! Se pornește pe un drum nou și avem nevoie de toată susținerea voastră, a tuturor, pentru a obține calificarea. Hai România!"

UPDATE, ora 15.39 / FRF l-a reactivat astăzi pe generalul Anghel Iordănescu (64 de ani) şi l-a numit selecţioner pentru a treia oară, chiar de ziua Armatei, 25 octombrie.

Comunicat FRF:

”Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propune Comitetului Executiv al FRF o nouă conducere tehnică a echipei naţionale

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza în şedinţa de luni, 27 octombrie 2014, propunerile preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, privind noua componenţă a staff-ului tehnic al echipei naţionale.

Antrenor principal: Anghel Iordănescu

Antrenori secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, Ionuţ Badea

Luni, de la ora 17:00, la sediul Federaţiei, va avea loc o conferinţă de presă la care vor fi prezenţi preşedintele Răzvan Burleanu şi componenţii nominalizaţi ai staff-ului tehnic”.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Lucrurile încep să se clarifice la echipa naţională. Anghel Iordănescu a acceptat funcţia de selecţioner şi lucrează cu preşedinţele FRF, Răzvan Burleanu, la completarea staff-ului tehnic.

Daniel Isăilă este primul antrenor secund care a acceptat oferta federaţiei. Fostul tehnician al Astrei Giurgiu a confirmat informaţia pentru SportNews.ro.

”Este adevărat, am acceptat să fac parte din staff-ul echipei naţionale. Urmează să semnăm contractul, care va fi valabil până la finalul campaniei de calificare. Nu pot să declar mai multe până când FRF nu va da un comunicat oficial”, a spus Daniel Isăilă, care a câştigat cu Astra Cupa,  Supercupa României şi a devenit vicecampion sezonul trecut.

Daniel Isăilă are o relaţie specială cu Anghel Iordănescu, Generalul fiind cel care l-a adus pe fostul mijlocaş la Rapid în anul 2000.

Isăilă a fost demis de patronul Ioan Niculae după ce a calificat Astra în grupele Europa League, dar apoi echipa a pierdut din turaţie.

Primul meci al noului staff va fi România – Irlanda de Nord, programat pe 14 noiembrie, ora 21:45, la Bucureşti, în preliminariile Euro 2016. Pe 18 noiembrie, tricolorii încheie anul cu un amical împotriva Danemarcei, tot pe teren propriu.

 

Citește mai multe despre Anghel Iordănescu, daniel isăilă, George Puşcaş, Răzvan Burleanu, chievo, Euro 2016, FRF, gol și Italia pe Libertatea.

Comentarii