De Ciprian Iana,

Fostul internațional francez Patrice Evra, jucătorul echipei de fotbal Olympique Marseille, a fost eliminat după ce a lovit cu piciorul un suporter al propriei formații, în timpul încălzirii jucătorilor dinaintea partidei de la Guimaraes, cu echipa locală Vitoria, din Europa League, relatează agențiile internaționale de presă.

Înaintea acestui incident, câteva zeci de suporteri marseiezi au avut un conflict cu jucătorul. Potrivit presei portugheze, suporterii francezi au încercat să iasă din zona care le era destinată și să pătrundă pe teren pentru a se răfui cu jucătorii de la OM.

După schimburi verbale între cele două tabere, Evra a reacționat violent, aplicând o lovitură înaltă de picior unui suporter, iar apoi stewarzii au intervenit pentru aplanarea altercației.

Potrivit unei statistici Opta, ”Patrice Evra este primul jucător care este eliminat înaintea unui meci din Europa League”, care se desfășoară în formula sa actuală din sezonul 009-2010.

Situația de la Guimaraes a rămas tensionată până la lovitura de start a partidei, cu numeroase fumigene aprinse de suporteri.

Patrice Evra are 81 de selecții în naționala Franței

Patrice Evra (36 ani), care are 81 de selecții în naționala Franței, a fost foarte criticat în ultima perioadă pentru evoluțiile sale dezamăgitoare de la Marseille, pierzându-și și locul de titular în fața tânărului Jordan Amavi (23 ani). 

Incidentul a fost comentat pe rețelele de socializare, iar internauții au comparat-o cu gestul făcut de Eric Cantona, fosta glorie a echipei Manchester United, care a agresat un suporter al formației Crystal Palace în ianuarie 1995, cu o lovitură în stil kung fu, primind o suspendare de nouă luni din partea federației engleze, notează Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep este lăudată: ”A obținut un rezultat senzațional pentru tenisul românesc”

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă