Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Rusescu nu VREA SĂ MAI AUDĂ de Steaua. Motivul atacantului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Rusescu nu VREA SĂ MAI AUDĂ de Steaua. Motivul atacantului

EXCLUSIV / Rusescu nu VREA SĂ MAI AUDĂ de Steaua. Motivul atacantului

UPDATE 19.15 / Raul Rusescu nu mai este dorit de antrenorul Sevillei, Unai Emery, iar, în acest moment, se pregăteşte separat de echipă. Dragoş Sârbu, reprezentantul lui Rusescu, a vorbit despre situaţia atacantului român şi a dezvăluit că nu a avut nicio discuţie cu Steaua. ”Raul se pregăteşte separat, nu e în programul echipei. El urmează să fie împrumutat. Încă se aşteaptă la o decizie oficială, însă, în ultimă instanţă, se va alătura echipei şi va lupta acolo pentru un loc. La Braga a jucat foarte bine, a dat multe goluri, iar acum a rămas o perioadă în care nu s-a antrenat. Are propuneri, a avut şi înainte, dar e greu să pleci de la Sevilla. Cu Steaua nu a fost nici o discuţie", a declarat Sârbu la Digi Sport.

Steaua caută cu disperare un vârf. Toată vara s-au vehiculat nume de posibili atacanţi – Hamza, Bokila, Piovaccari, Mbaye Digne, Daniel Chima, Junior Moraes – dar antrenorul Costel Gâlcă s-a trezit la echipă cu singurul vârf pe care nu-l voia, ex-clujeanul Valentin Lemnaru. Cu aceeaşi disperare îşi caută echipă şi fostul golgheter al „roş-albaştrilor” Raul Rusescu. Cu toate că atât clubul, cât şi jucătorul au un ţel comun, cele două părţi nu vor să audă de realuarea colaborării, fie şi sub forma unui împrumut pe un sezon, sau în orice altă variantă.

Raul Rusescu se pregăteşte cu un preparator fizic pus la dispoziţie de clubul FC Sevilla. E cumva în situaţia lui Mihai Costea, ţinut de Steaua „şomer” de aproape un an. Iar gruparea din Ghencea stă doar în Claudiu Keşeru, care şi el este cu gândul la plecare. De ce nu revine Rusescu în Ghencea şi de ce oficialii „roş-albaştrilor” n-au încercat nici măcar o simplă negociere cu acesta? „Nu am avut nicio discuţie cu Raul, el vrea la o echipă din vest. Nu-şi doreşte să revină la Steaua şi nici noi nu suntem interesaţi de el”, a spus recent Valeriu Argăseală la Look TV. Gâlcă a fost şi el categoric: „N-a existat nicio discuţie despre Rusescu”.

L-au păcălit la bani

Războiul rece dintre Steaua şi Rusescu a pornit vara trecută, în momentul vânzării golgheterului la FC Sevilla. „Rusescu şi-a cerut drepturile financiare restante, prima de titlu, mai avea şi câteva salarii restante, pentru că la Steaua se plăteşte mereu cu trei-patru luni mai târziu. Şi nu i-au mai dat nimic. I-au spus că-l lasă să se transfere, dar să nu mai ceară bani, de parcă n-ar fi muncit pentru ei. A dat gol cu Chelsea, a luat titlul de golgheter în Liga I, dar când s-au despărţit de el n-au ştiut cukm să-l facă să renunţe la bani”, ne-a dezvăluit un apropiat al fotbalistului.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„Bine, la Steaua este o regulă. Argăseală şi Gigi au făcut la fel şi cu Chiricheş, şi cu Reghe, şi cu Goian şi cu «n» fotbalişti şi antrenori. În plus, când a plecat nu i-a zis nimeni nici «Mulţumesc», nici «Baftă»! Şi-au bătut joc de el. Raul s-a simţit umilit după câte a făcut pentru Steaua! De aceea nu mai vrea să audă de Steaua. Mai bine spus, de conducători. Dar nu e singurul”, ne-a mai povestit sursa noastră.

Ultima ofertă primită de Rusescu este de la Real Valladolid, din liga a doua spaniolă.

Close
Închide
  Close